yeni box kafesim :)

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Elinize sağlık,kapı sistemi şöyle olabilirdi :

Kaydırmalı kapı olrudu yukarıya dogru kaydırıyorsunuz hiç bir sakatlıkta yok biraz teli açıklıktan uzun kesiyoruz ve uclarını baglıyoruz sıkıca istediginiz gibi açığ kapatın zaten kapının açılacagı yer açıklıkta olmadıgından sakatlık olması mumkun değil

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
yasin kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş fakat o telin üzerinde ki yeşil naylon kaplamaları kuşlar kemiriyor alttaki normal tel piyasaya çıkıyor ve görünüm biraz kötüleşiyor tellerde bozulma olana kadar kullan bozulduklarında tanesi 5 liraya ön teller var ondanda takabilirsin ben senin kullandıgın tellerden kullandım fakat memnun kalmadım ve ön tel sipariş ederek onları kullandım.

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
ben bekarım ama siz evlisiniz cihan bey.vitrine hiç heveslenmeyin bence.eşinizden izin alabileceğinzi hiç sanmıyorum  :D

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
teşekkürler.daha önce de beslemiştim ama başarısız olmuştum şimdi yeniden başladım daha bilgili ve tecrübeliyim  :) inşallah bu sefer başaracağım inşallah bol yavrulu üretimler bana da nasip olur.

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
siz tecrübeli abilerim sizlere bir şey sormak danışmak istiyorum.
bende şu an 2 çift1 yavru toplam 5 kuş var.
kuş sayısını artırmak istiyorum en azından 10 takım olsun istiyorum.
bunun için bu kuşların yavrulamasını bekleyip sonra bu yavruları eşleştirmemi mi tavsiye edersiniz yoksa beklemeyip dışardan 5-6 yavru ya da damızlık alarak mi devam edeyim?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Ben damızlıkları kendi kuşlarımdan ayıracağım. En büyük kuş genelde daha besili, aktif ve başarılı oluyor. Damızlık olabilecek yavrularından ayırabilirsin.

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
teşekkürler Mehmet Bey.ben ilk yavru daha verimli olur ilk yavruyu ayırın diye bir şey duymuştum bu doğru bir bilgi mi acaba  ?
ilk yavru her zaman daha mı iri/verimli oluyor.
yavruların içinden iri olanları seçip damızlık ayırsam yeterli mi ilk yavru-son yavru diye bi ayrım oluyor mu

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yuvadaki en besili genelde ilk yavrudur. Eğer değilse bile uyanık ve açıkgöz olduğundan yemleri kapmıştır. Buda damızlık için idealdir.

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Maşallah çok hoş güle güle kullanın:)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
M.Yasin ÖZCAN' Alıntı:
siz tecrübeli abilerim sizlere bir şey sormak danışmak istiyorum.
bende şu an 2 çift1 yavru toplam 5 kuş var.
kuş sayısını artırmak istiyorum en azından 10 takım olsun istiyorum.
bunun için bu kuşların yavrulamasını bekleyip sonra bu yavruları eşleştirmemi mi tavsiye edersiniz yoksa beklemeyip dışardan 5-6 yavru ya da damızlık alarak mi devam edeyim?
Yasin birkaç yavruda dışarıdan almanda fayda var kan değişikliği açısından iyi olur.