Yeni çiftim.. Tavsiyeniz?

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Kuşların rengi çok iyiymiş gerçekten tüyleri kadar yavrularını alırsınız inşALLAH.

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Hasan ÇELİK' Alıntı:
Güle güle besle kardeşim. inşallah bir an öncede yavru alırsında mahcup olmam :))
Farklı renklerde yavru veriyor. ilk agızda limon sarısı lutino ikinci agızda ise albino aldıgımı soylemiştim:)
Kümesimin gözdelerindendi o çift iyi bak :)
Hasan yavru alamadığım her ay için buraya "hasandan aldıgımız çiftler yumurtlamıyor " diye yazacam haberin olsun :)) Şaka bi yana tşk ederim kardeşim. Kısmet artık bekliycez görecez!!

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Canan NUMAN' Alıntı:
Çok güzel renkleri varmış Maaşallah. İnşallah bol bol yavru alırsınız.
Bu kafes 60 cm lik değilmi aynısından bendede var 40 ve 42 cm diğer tarafları ben zebra ispinozlarımı 2 ye ortadan böldüm ve telleri ince olduğundan kaçamıyorlar dışarı.
Ancak bu benim kafese benziyor, aynısı ise yan taraflarında kapı yoktu. Siz nasıl yuvalığı takabildiniz tel mi kestiniz acaba?
Birde bu modeli nereden aldınız bende 2 tane var ancak aldığım yerde kalmamıştı çiftini 135 TL ye almıştım. Siz kaça ve nereden aldınız acaba?

Birde akıllı yemliğin alt tarafı takılıyor yalnız üst tarafı denk gelmiyor. Ben allttan tele geçirdim. Üst çıkıntıları kırdım. Nalburdan aldığım 2 Kelepçe ile çerçeveleyip tutturdum kafese. Çok rahat oldu.
Canan hnm, Galiba bahsettiğiniz kafes ile benimkisi aynı. yuvalıgı takmak için tellerden 4-5 tanesini kestim.  Akıllı yemliğin içeriye taktım ben. arkasında "L" şeklinde tutaçlar var onlarla yatay tellere tutturdum. Kafesi Yozgat' ta bir petshoptan aldım.  4 yemlik, 4 ağaç tünek, 2 suluk ve kafesle 70 TL verdim.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun.gerekenler yazılmış zaten maşallah.inş herşey gönlünüzce olur.bol bol yavru alırsınız.renkleri çok güzel.yavruları mükemmel olur bence(inş). alkisd

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın,

Kuşların rengi çok güzel, tüyleri kadar yavrularınız, torunlarınız olur inşALLAH :)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Kazım TOPRAKSEVEN' Alıntı:
Canan hnm, Galiba bahsettiğiniz kafes ile benimkisi aynı. yuvalıgı takmak için tellerden 4-5 tanesini kestim.  Akıllı yemliğin içeriye taktım ben. arkasında "L" şeklinde tutaçlar var onlarla yatay tellere tutturdum. Kafesi Yozgat' ta bir petshoptan aldım.  4 yemlik, 4 ağaç tünek, 2 suluk ve kafesle 70 TL verdim.
Bu kafesin kendi yemlik bölümünü çıkartıp Akıllı yemliğin sadece alt tarafında tele oturan tarafını oturtup. Çıkıntı kalan alt ve üstteki fuzulilerini penseyle kırıp. Plastik kelepçe ile sararak dışarıdan akıllı yemliği oturtabilirsiniz. Çok güzel ve kullanışlı daha dar aralıklı ben bulsam aynısından aldığım fiyatlara sırf bu kafesten yapacağım ortalığı. Birde yandada kapıları olaymış 10 üzeri 11 olacakmış Keşke internette satışının yapıldığı yeri bulabilsem hep gözüm bu kafeste.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.