cestikeri
Üyemiz
arkadaşlar dün bir çift kuş aldım altında 3 tane yumurtası var dün gece karanlıkta kafesleri deiştim adama kafesini geri verdim sabak dişi kuş oturuyodu yumurtaların üstüne ama akşam baktığımda kalktı...geri otururmu sizce....
olabilir canınızı sıkmayın bence yatacaktır en azından ben olumlu düşünmek istiyorumcestikeri' Alıntı:dün getirdim gece karanlıktada kafesleri deiltim getirdiğim kafesi geri verdim adama sabah 7:30 gibi baktığımda oturuyodu akşam 8 gibi baktım dışardaydı acaba gece yem yemeye yada ihtiyacnı görmeye çıkıomu...
hilmi akyldız' Alıntı:yumurtaları soğutmuşsa yatmasının bir anlamı olmayacak yumurtalı yavrulu alınan çiftler risklidir tekrar çiftleşip yumurta yaptığında daha iyi olacaktır
Kuşunuz stres durumundan dolayı yumurtayı atmıştır. Yer değişikliğinden dolayı çiftleşeceklerinide sanmıyorum. Yumurtalarını tamamen yumurtlasın belirli bir süre sonra alırsınız hem bu sayede ortamada çabuk uyum sağlamış olacaktır.cestikeri' Alıntı:arkadaşlar buyün sabah dişi kuş yuvadaydı akşam geldiğimde yafesin alt tabanında yumurta vardı bugün yaptı onu ama yuvalığa koymak için elime aldım ve neyazıkki kırabildim dişim dışarda duruyo şuan ve 3 tane yumurtaya baktım akşam ışıkla 3 ü süde boş 3 yumurta 8 günlük oldu ne yapmalıyım karnında yumurtavar yine...