Yeni Hobi hanemiz ! _Soner Durmuş^^

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
alkisd
Arkadaşlar evimde beslediğim kuşları arttırarak yeni bir 10 m2 dükkan tutup buraya yaptırdığım kafeslerim ile kuş sevgisine devam etmeye başladım. şimdilik 10 çift çek ve yerli kuşlarım.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
SONER BEY 10 METRE KAREYE KAC CIFT KUS SIGDIRABILDINIZ ACABA BIDE KAFES OLCULERINIZ NEDIR RESIMLERI GOREMEDIGIM ICIN BU SORUYU SORDUM SIZE

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
SONER BEY 10 METRE KAREYE KAC CIFT KUS SIGDIRABILDINIZ ACABA BIDE KAFES OLCULERINIZ NEDIR RESIMLERI GOREMEDIGIM ICIN BU SORUYU SORDUM SIZE
Şu an dediğim gibi 10 çiftim var ama sıkış mıkış bir yer istemiyorum zaten maksimum taş çatlasın 24 çift olacak. görünen duvar yüzene 1 adet 4 lü kafes görünmeyen yüzünede 3 adet 4lük kafes koyduğumda zaten 24 çift yapıyor. küçük olmasına rağmen baya bi ferah tavan boyu 3,5 metre. kafes ölçüleri ise 45 *32

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Hayırlı Olsun. Sonunda istediğinize kavuşmuşsunuz hayırlı Üretimler. bu şekilde sizin için gerçekten çok rahat ve sorunsuz olacaktır.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
İsa YILMAZ.' Alıntı:
Hayırlı Olsun. Sonunda istediğinize kavuşmuşsunuz hayırlı Üretimler. bu şekilde sizin için gerçekten çok rahat ve sorunsuz olacaktır.
ısa hocam güzel temenlileriniz için cok saolun.

deryam42

Yeni Üyemiz
Adı
derya
Soyadı
demir dudu
çok güzel bayıldım hayırlı olsun bende evde 1 çift kuşum var ama çiftim sorunlu herhalde dişi yumurtaların üzerinden kalkıyo yavru nasıl alacam bilemiyorum

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Soner DURMUŞ' Alıntı:
alkisd
Arkadaşlar evimde beslediğim kuşları arttırarak yeni bir 10 m2 dükkan tutup buraya yaptırdığım kafeslerim ile kuş sevgisine devam etmeye başladım. şimdilik 10 çift çek ve yerli kuşlarım.