YENİ JUMBO ÇİFTİM :) :) :) YORUMLARI ALALIM :)

ek9966

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kaplan
Maşallah çok güzeller. Umarım sağlıklı yavrular alırsınız :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
başarılı bir takım renk çok güzel  yalnız tırnakları uzun!!!!

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Güzel kuşlar, dişi tüyde, erkeğin tırnakları çiftleşmeye ve tüneğe tutunmaya engel olacak kadar uzun. MAŞALLAH
(Yavru almak için kuşları salmayın(Yeni aldığınız iççin salmışsınızdır belki ama artık kafeslerinde kalıp kafese alışsınlar))

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
;)arkadaşlar bende AKKUŞ tan aldım.  gri çift jumbo çok güzeller eve 25 mart ta getirdim.  bugüne kadar alışmazlar yeni ortamlarına ama tahminen ne kadar sürer alışmaları...  benimde yawru merakım oluştu :)  uzun sürmesini istemiyorum...  ;)

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
güzel çift maaşallah tez zamanda yavru alırsınız inşallah

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehmet AYAN' Alıntı:
;)arkadaşlar bende AKKUŞ tan aldım.  gri çift jumbo çok güzeller eve 25 mart ta getirdim.  bugüne kadar alışmazlar yeni ortamlarına ama tahminen ne kadar sürer alışmaları...  benimde yawru merakım oluştu :)  uzun sürmesini istemiyorum...  ;)
Yerlerine 1-2 hafta içinde tamamen alışırlar. Ama yavru gelmesi için sabır ve iyi bakım gerekli süresini bir tek Allah bilir. Belki 3 hafta belki 1 yıl.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Yerlerine 1-2 hafta içinde tamamen alışırlar. Ama yavru gelmesi için sabır ve iyi bakım gerekli süresini bir tek Allah bilir. Belki 3 hafta belki 1 yıl.
tşk ederim..  bakımını çok iyi yapıyorum.. vitamin + mama + dal darı + en kaliteli paket yem + en kaliteli mineral blok ve kemik var...  pekte rahatsız etmiyorum...  tek soru işaretim haden vision yuvalık aldım... google dan bakabilirsin..  kafesim bayağı büyük  haden vision M02...  yuvalığı dıştan koyacak kapım yok... tümünü iç tarafa koydum... garipsemezler umarım... sağlıkları izlediğim kadarı ile gayet iyi..

sadece dişi yem kusuyordu sanırım kesildi...  yer değişikliğinden dolayı streslenmiş olmalı...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehmet AYAN' Alıntı:
tşk ederim..  bakımını çok iyi yapıyorum.. vitamin + mama + dal darı + en kaliteli paket yem + en kaliteli mineral blok ve kemik var...  pekte rahatsız etmiyorum...  tek soru işaretim haden vision yuvalık aldım... google dan bakabilirsin..  kafesim bayağı büyük  haden vision M02...  yuvalığı dıştan koyacak kapım yok... tümünü iç tarafa koydum... garipsemezler umarım... sağlıkları izlediğim kadarı ile gayet iyi..

sadece dişi yem kusuyordu sanırım kesildi...  yer değişikliğinden dolayı streslenmiş olmalı...
Kafeste yer kaplamıyorsa yani hareket alanlarını kısıtlamıyorsa yuvanın içeride olması daha iyi daha çabuk benimserler yuvayı

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kafeste yer kaplamıyorsa yani hareket alanlarını kısıtlamıyorsa yuvanın içeride olması daha iyi daha çabuk benimserler yuvayı
yok yok kesinlikle kaplamıyor zaten kafesin boyu 1 metre , genişliği 65 cm.  en 35 cm..  fazlasıyla yer var...