Yeni Katılım Yeni Bir Umut ( O. Sami ŞEN )

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Boş yumurtadan öteye geçemediğim show jumbo maceramda yeni katılımlarla ümit tazeliyorum  :) 3 kuluçkada 19'da sıfır çeken dişime yeni aldığım 2011 DSV bilezikliği erkeğim :)

3

3439

Guest
Maaşallah çok güzel . inşaallah yavrularını da görürüz.
Resesifi de paylaşsaydın gözlerimiz şenlenseydi.
Hayrını gör. alkisd

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
İnşallah bu sefer bol yavru alırsınız.  Show jumbo muhabbet kuşları hakkında pek fazla bilgim yok ama kuşların üreme bölgelerindeki tüyleri seyrekleştirseniz belki o yüzden erkek kuş dölleyememiştir. Tabi üstadlar daha iyi bilir. Hayırlı üretimler.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Uğur MOGAN' Alıntı:
İnşallah bu sefer bol yavru alırsınız.  Show jumbo muhabbet kuşları hakkında pek fazla bilgim yok ama kuşların üreme bölgelerindeki tüyleri seyrekleştirseniz belki o yüzden erkek kuş dölleyememiştir. Tabi üstadlar daha iyi bilir. Hayırlı üretimler.
Arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.. Uğur Bey, tüy seyreltmesini falan da yapmıştım ama o kuştan bi türlü yavru almak nasip olmadı inşallah bu erkekten alırız :)

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
osman inş bu sefer olur..yalnızca sen değil bizdede sıkıntı başladı artık sezonsal diyorum yavru vern kuşlar bile boşa sallmaya başladı sanırım ben bir kaç ay dinlenmeye gececeğim..yavaştan kuşları ayırıyorum

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Doğrudur abi ben de o yüzden şu ara pek kastırmıyorum..neyseki benim evin olduğu yer (kayaşehir) istanbulun en serin yerlerinden.. artık en az etkilenecekleri şekilde temmuz ağustosu atlatmaya çalışcaz...