ONUR ÇÖKELEKOĞLU
Uzman Üyemiz
01-) IRKI:Kırık,çek,yerli
02-) CİNSİYETİ: Erkek,dişi
03-) YAŞI:30-50 günlük
04-) SAĞLIK DURUMU:Çok iyi
05-) BİLEZİK NO:
06-) FİYATI: Kırık:50 Çek:40 Yerli:30
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:Satılana kadar
0
SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:ANKARA/KIRIKKALE(Kuşlar Kırıkkalededir,Ankara ya getirilir)
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Gönderim yok.
10-) İRTİBAT TELEFONU:0506 586 02 31
11-) MAİL ADRESİ:
12-)TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:Gece 23:00 dan sonra aramayınız.
13-) AÇIKLAMALAR:S.a hayırlı üretimler arkadaşlar.Yeni düşen yavrularım oldukça sağlıklı,canlı renklerde ve eğitime müsaittir.Bazıları şimdiden ayırtıldı.Anne babaları bakıcı ve verimli kuşlardır.Yavruların fotoları gene yerlerinde durmadıklarından istediğim gibi olmadı ve bazı yavrular spagle çekler ve mavi yerliler henüz düşmemiştir bi 6 7 günleri var,ayırtabilirsiniz özellikle sarı yüzlü mavi spangleler büyüdüklerinde rengarenk oluyor.Birde elimde biri 45 günlük diğeri 60 günlük erkek çek rainbow ve dişi kırık sarı yüzlü parçalı mavi yavru vardır kendime ayırmıştım ama satmak zorundayım.Daha ayrıntılı bilgi ve foto isteyenlere watsaptan atarım.Buraya devamlı resim ekleyemiyorum zaten Gökhan kardeşim ekliyor benim yerime sağolsun.Hepinize bereketli üretimler saygılar.
14-) RESİMLER:
02-) CİNSİYETİ: Erkek,dişi
03-) YAŞI:30-50 günlük
04-) SAĞLIK DURUMU:Çok iyi
05-) BİLEZİK NO:
06-) FİYATI: Kırık:50 Çek:40 Yerli:30
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:Satılana kadar
0
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Gönderim yok.
10-) İRTİBAT TELEFONU:0506 586 02 31
11-) MAİL ADRESİ:
12-)TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:Gece 23:00 dan sonra aramayınız.
13-) AÇIKLAMALAR:S.a hayırlı üretimler arkadaşlar.Yeni düşen yavrularım oldukça sağlıklı,canlı renklerde ve eğitime müsaittir.Bazıları şimdiden ayırtıldı.Anne babaları bakıcı ve verimli kuşlardır.Yavruların fotoları gene yerlerinde durmadıklarından istediğim gibi olmadı ve bazı yavrular spagle çekler ve mavi yerliler henüz düşmemiştir bi 6 7 günleri var,ayırtabilirsiniz özellikle sarı yüzlü mavi spangleler büyüdüklerinde rengarenk oluyor.Birde elimde biri 45 günlük diğeri 60 günlük erkek çek rainbow ve dişi kırık sarı yüzlü parçalı mavi yavru vardır kendime ayırmıştım ama satmak zorundayım.Daha ayrıntılı bilgi ve foto isteyenlere watsaptan atarım.Buraya devamlı resim ekleyemiyorum zaten Gökhan kardeşim ekliyor benim yerime sağolsun.Hepinize bereketli üretimler saygılar.
14-) RESİMLER: