YENİ KIRIK,ÇEK ve YERLİ YAVRULAR (ANKARA/KIRIKKALE)

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
01-)  IRKI:Kırık,çek,yerli

02-) CİNSİYETİ: Erkek,dişi

03-) YAŞI:30-50 günlük

04-) SAĞLIK DURUMU:Çok iyi

05-) BİLEZİK NO:

06-) FİYATI:  Kırık:50 Çek:40 Yerli:30

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:Satılana kadar

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:ANKARA/KIRIKKALE(Kuşlar Kırıkkalededir,Ankara ya getirilir)

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Gönderim yok.

10-) İRTİBAT TELEFONU:0506 586 02 31

11-) MAİL ADRESİ:

12-)TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:Gece 23:00 dan sonra aramayınız.

13-) AÇIKLAMALAR:S.a hayırlı üretimler arkadaşlar.Yeni düşen yavrularım oldukça sağlıklı,canlı renklerde ve eğitime müsaittir.Bazıları şimdiden ayırtıldı.Anne babaları bakıcı ve verimli kuşlardır.Yavruların fotoları gene yerlerinde durmadıklarından istediğim gibi olmadı ve bazı yavrular spagle çekler ve mavi yerliler henüz düşmemiştir bi 6 7 günleri var,ayırtabilirsiniz özellikle sarı yüzlü mavi spangleler büyüdüklerinde rengarenk oluyor.Birde elimde biri 45 günlük diğeri 60 günlük erkek çek rainbow ve dişi kırık sarı yüzlü parçalı mavi yavru vardır kendime ayırmıştım ama satmak zorundayım.Daha ayrıntılı bilgi ve foto isteyenlere watsaptan atarım.Buraya devamlı resim ekleyemiyorum zaten Gökhan kardeşim ekliyor benim yerime sağolsun.Hepinize bereketli üretimler saygılar.

14-) RESİMLER:

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Maşallah..
Hocam hepside birbirinden güzel...
Hayırlı alisverisler..

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
MaşaAllah Bende Çankırıdayım yakında bende üretimhane kuruyorum.Görüşelim.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
a
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
maşallah kardeşim hepsi pırıl pırıllarağ
Eyvallah kardeşim fotolar için tekrardan sağol.Bu arada çek erkek rainbow ve kırık sarı yüzlü parçalı erkek yavrular Gökhan YILDIZ kardeşime ayırtılmıştır.Parçalı gri ve sarı parçalı yavruda satılmıştır.Pazar nasipse Ankara 'ya geleceğim ,diğer yavrular için ilan güncel.

hakant06

Yeni Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
Türeyen
üstad pazar günü ankaraya geleceksen bende bir tane erkek yeni yeme düşmüş çift renkte bir yavru alabilirim. watsapptan resim atabilirmisin.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Pek çok yavru yeni sahibine kavuştu.Yeni bebekler düşmeye devam ediyor,almamla ele gelen eğitmesi çok kolay bi yavru isteyenlere güncel.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Son 3 çek ve 6 yerli yavru kalmıştır hafta sonu Ankaradayım yeni yarularımız doğmaya başladı bir ay beklemek istemeyenler kaçırmasın.Güncel...