yeni kurduğum sitem ve kümesimden görüntüler

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
arkadaşlar son zamanlar ispinoz türlerine merak sardığımdan dolayı ispinozlarla ilgili bir site kurdum bunu sizlerle paylaşmak istedim sitem yeni oldugundan dolayı fazla zaman ayıramadım ama daha detaylı fe daha geniş kapsamlı yapacagım ispinoz sevenlerin aradıgı tüm bilgileri bulacagı seviyeye getirmeye çalışacagım şimdilik beslediyim türler üzerinde bilgi paylaşımı yaptım iyi seyirler

http://www.ispinozlarcenneti.tr.gg/Kendi-.ue.retim-hanem-den-foto%26%23287%3Braflar.htm

Suat OKAN

Üyemiz
Adı
SUAT
Soyadı
OKAN
Hayırlı olsun. Allah muvaffak etsin. güzel bir site olacağı kesin gözü ile bakıyorum. İçeriği biraz daha doldurulur  ise temel bilgi kaynağına dönüşeceği kesindir. Sevgi ve bilgi; hayalini gerçekleştirmene vesile olacaktır. Allah utandırmasın.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HAYIRLI  UGURLU OLSUN BASARILARININ  DEVAMINI DİLERİM  KARDEŞİM..

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
hayırlı olsun çok iyi düşünmüşsun allah cc işlerini rast getirsin slm

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Hayırlı olsun,incelediğim kadarıyla sitenizin güzel olacağıda belli.Yanlız ispinoz sever bir amatör üretici olarak ricam şu hintbülbülü gibi komik ve bizlerin uydurması isimleri kullanmamanızdır.Böylece hobiye ve kuşseverlere katkınız bilinçlendirme yönünde artacaktır.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Murat ALP.' Alıntı:
Hayırlı olsun,incelediğim kadarıyla sitenizin güzel olacağıda belli.Yanlız ispinoz sever bir amatör üretici olarak ricam şu hintbülbülü gibi komik ve bizlerin uydurması isimleri kullanmamanızdır.Böylece hobiye ve kuşseverlere katkınız bilinçlendirme yönünde artacaktır.
dogru söylüyorsunuz genellikle zebra ispinozu diyerek bahsettim çogu yerde ama halk arasında hint bülbülü olarak bilindiyinden tamamen ibareyi kısıstlamadım çünkü arayanlar hint bülbülü diye arıyacaklardır zamanla insanları bilinçlendireceyimize inanıyorum teşekkürler katkınız için