Yeni Kuşuma Merhaba Diyin :)

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Erçin ÖZKAN' Alıntı:
teşekkür ediyorum resim eklediğin için :) çok tatlımı tatlı rotfl
Asıl Ben Teşekkür Ederim :)

Sizce Sağlıklı Görünüyor mu :) Evet Çok Tatlı...

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
Baki KALA' Alıntı:
Asıl Ben Teşekkür Ederim :)

Sizce Sağlıklı Görünüyor mu :) Evet Çok Tatlı...
sağlıklı görünüyor maşallah :) benim aklıma takılan aldığınız kişi size bu kuşun 1 aylık olduğunu söylemiş fakat bana 1 aylıktan daha büyük geldi ama dediğim gibi Allah nazardan saklasın

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Erçin ÖZKAN' Alıntı:
sağlıklı görünüyor maşallah :) benim aklıma takılan aldığınız kişi size bu kuşun 1 aylık olduğunu söylemiş fakat bana 1 aylıktan daha büyük geldi ama dediğim gibi Allah nazardan saklasın
Amin :)

1Aylık Oldugunu Söyledi Evet.. Kuşlar Hakkında Fazla Bilgi Sahibi Değilim..

Birde Kafesin İçinde Pıt Pıt Geziyor Gazetenin Üstünde Ses Çıkardıkca Hosunamı Gidiyo Acaba ? Kafesi Fır Dönüyo Sorun Yoktur inş.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Evet 1 aylıktan büyük gibi gözüküyor :) İçeride çok dönmesi henüz eve alışamadığından, ufak bir stres yapmış yavrunuz :) Alışır yakında merak etmeyin maşallah :)

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Tugay DERELİ' Alıntı:
Evet 1 aylıktan büyük gibi gözüküyor :) İçeride çok dönmesi henüz eve alışamadığından, ufak bir stres yapmış yavrunuz :) Alışır yakında merak etmeyin maşallah :)
Teşekkür Ederim :)

1 Aylık Olması Birşey Değiştirmez Herhalde Dimi :D

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Tugay DERELİ' Alıntı:
Müzik Duyunca Ama Sadece Müzikte Yapıyor Bunu..

Ötüyor Ötmekten Kastım Mırıldanıyor Kesik Kesik Şarkıyı Kendi Söylüyomuş Gibi Ötüyor..

Fakat Karşısına Geçip 1-2 Saat Konusuyorum Bana Bakarak Agzını Oynatıyor Ötmüyor :)

Bana Anormal Bi Durum Gibi Geldi ?

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
ballı krakeri çıkarırsanız daha iyi olur.neyden yapıldığı belli olmayan ama içinde kesinlikle bal olmayan şeyler onlar.
maşaallah.

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Sidar SARIKAYA' Alıntı:
ballı krakeri çıkarırsanız daha iyi olur.neyden yapıldığı belli olmayan ama içinde kesinlikle bal olmayan şeyler onlar.
maşaallah.
Peki Teşekkür Ederim :)

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Baki KALA' Alıntı:
Müzik Duyunca Ama Sadece Müzikte Yapıyor Bunu..

Ötüyor Ötmekten Kastım Mırıldanıyor Kesik Kesik Şarkıyı Kendi Söylüyomuş Gibi Ötüyor..

Fakat Karşısına Geçip 1-2 Saat Konusuyorum Bana Bakarak Agzını Oynatıyor Ötmüyor :)

Bana Anormal Bi Durum Gibi Geldi ?
Korkacak bişey yok merak etmeyin :) Genelde gözünüze eşlik ediyor gibi gelse de genelde müzik sesinden rahatsız olurlar , ona tepki amaçlı öterler. Sesini çok açmadan ona sık sık dinletin alışacaktır bir süre sonra ; asıl o zaman eşlik edecektir :) Maşallah güzel bi ikili olmuşsunuz :) Benim chip'im de aynı böyleydi . 1 - 2 ay sonra daha da fırlama olacak :)

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Tugay DERELİ' Alıntı:
Korkacak bişey yok merak etmeyin :) Genelde gözünüze eşlik ediyor gibi gelse de genelde müzik sesinden rahatsız olurlar , ona tepki amaçlı öterler. Sesini çok açmadan ona sık sık dinletin alışacaktır bir süre sonra ; asıl o zaman eşlik edecektir :) Maşallah güzel bi ikili olmuşsunuz :) Benim chip'im de aynı böyleydi . 1 - 2 ay sonra daha da fırlama olacak :)
:) Çok Hareketli Bazen Beni Korkutuyor :D