ercinozkan
Uzman Üyemiz
teşekkür ediyorum resim eklediğin içinBaki KALA' Alıntı:Buyur Kardeşim Net ve Yakından Resimleri
![]()
![]()
teşekkür ediyorum resim eklediğin içinBaki KALA' Alıntı:Buyur Kardeşim Net ve Yakından Resimleri
![]()
![]()
Asıl Ben Teşekkür EderimErçin ÖZKAN' Alıntı:teşekkür ediyorum resim eklediğin içinçok tatlımı tatlı rotfl
sağlıklı görünüyor maşallahBaki KALA' Alıntı:Asıl Ben Teşekkür Ederim
Sizce Sağlıklı Görünüyor muEvet Çok Tatlı...
AminErçin ÖZKAN' Alıntı:sağlıklı görünüyor maşallahbenim aklıma takılan aldığınız kişi size bu kuşun 1 aylık olduğunu söylemiş fakat bana 1 aylıktan daha büyük geldi ama dediğim gibi Allah nazardan saklasın
Teşekkür EderimTugay DERELİ' Alıntı:Evet 1 aylıktan büyük gibi gözüküyorİçeride çok dönmesi henüz eve alışamadığından, ufak bir stres yapmış yavrunuz
Alışır yakında merak etmeyin maşallah
![]()
Müzik Duyunca Ama Sadece Müzikte Yapıyor Bunu..Tugay DERELİ' Alıntı:Evet 1 aylıktan büyük gibi gözüküyorİçeride çok dönmesi henüz eve alışamadığından, ufak bir stres yapmış yavrunuz
Alışır yakında merak etmeyin maşallah
![]()
Volkan YAVUZ' Alıntı:Maşallah
Peki Teşekkür EderimSidar SARIKAYA' Alıntı:ballı krakeri çıkarırsanız daha iyi olur.neyden yapıldığı belli olmayan ama içinde kesinlikle bal olmayan şeyler onlar.
maşaallah.
Korkacak bişey yok merak etmeyinBaki KALA' Alıntı:Müzik Duyunca Ama Sadece Müzikte Yapıyor Bunu..
Ötüyor Ötmekten Kastım Mırıldanıyor Kesik Kesik Şarkıyı Kendi Söylüyomuş Gibi Ötüyor..
Fakat Karşısına Geçip 1-2 Saat Konusuyorum Bana Bakarak Agzını Oynatıyor Ötmüyor
Bana Anormal Bi Durum Gibi Geldi ?
Tugay DERELİ' Alıntı:Korkacak bişey yok merak etmeyinGenelde gözünüze eşlik ediyor gibi gelse de genelde müzik sesinden rahatsız olurlar , ona tepki amaçlı öterler. Sesini çok açmadan ona sık sık dinletin alışacaktır bir süre sonra ; asıl o zaman eşlik edecektir
Maşallah güzel bi ikili olmuşsunuz
Benim chip'im de aynı böyleydi . 1 - 2 ay sonra daha da fırlama olacak
![]()