Merhaba arkadaşlar ben aranıza sabah saatlerinde katıldım.Az evvel bir mubiş aldım. Oturduğum il çok küçük olduğu için 3 adet petshop bulunmakta. En sonuncusunu gezerken artık buradan almalıyım dedim. İçinde en hareketlisini ve nette yer alan kaynakları baz alarak kuşumu seçtim.
Kuşu elime aldığımda gözündeki gri irisi farkettim, bunu sahibine söylediğimde ise gülerek, bunca yıldır kuşcuyum gözüne bakarak yaşını anlayan ilk seni görüyorum dedi. Ve kuşun 50 günlük olduğuna iddia etmeye devam etti. Kafesi ayrı yerden aldım, buradaki kuşçuya sorduğumda ise kutuya elini daldırıp çıkarmasıyla birlikte yavru bu dedi. Bende tamam deyip çıktım dükkandan. Eve geldiğimde ise resimlerini çekip siz değerli üstadlara sormayı uygun buldum, biliyorum ki siz doğruyu söyleyeceksiniz çünkü bir çıkarınız yok.
Bunlar mubişimin resimleri:
Buda temsili fotoğraf iris buna benzemekte:
Not: Gagasının üzerindeki ette kırmızı damarımsı birkaç şey var.
Son olarak yaşı ve cinsiyetini söylermisiniz?
Kuşu elime aldığımda gözündeki gri irisi farkettim, bunu sahibine söylediğimde ise gülerek, bunca yıldır kuşcuyum gözüne bakarak yaşını anlayan ilk seni görüyorum dedi. Ve kuşun 50 günlük olduğuna iddia etmeye devam etti. Kafesi ayrı yerden aldım, buradaki kuşçuya sorduğumda ise kutuya elini daldırıp çıkarmasıyla birlikte yavru bu dedi. Bende tamam deyip çıktım dükkandan. Eve geldiğimde ise resimlerini çekip siz değerli üstadlara sormayı uygun buldum, biliyorum ki siz doğruyu söyleyeceksiniz çünkü bir çıkarınız yok.
Bunlar mubişimin resimleri:
Buda temsili fotoğraf iris buna benzemekte:
Not: Gagasının üzerindeki ette kırmızı damarımsı birkaç şey var.
Son olarak yaşı ve cinsiyetini söylermisiniz?