Yeni muhabbetim hakkında bılgı ve yenı kanaryalarım

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
merhaba ustalar muhabbetımın cıns ırk yaş saglık durumu gıbı genel bılgılerı verırmısınız?

bana kırma 1-2 aylık erkek gıbı geldı kırma oldugundan emınım

Buda kanaryalar...
pek net fotoları yok en netlerını koydum :/

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Kuş  yuvadan yeni atlamış tahmini 35-40 günlük yavru ve büyük ihtimal yemliği bilmiyor.Kuş gördüğüm kadarıyla zayıflamış halde.Yapmanız gereken kafes tabanına bol kanarya yemi ilavesi edilmiş karışık yemi sermeniz ve aynı zamanda yemlikler de aynı yemle doldurmanız.Yuvadan yeni atlayan kuşlar hemen yemliği öğrenemezler ve bazı durumlarda müdahale edilmezse açlıktan ölürler.Bu yüzden dediğim şekilde kafes tabanını yemle takviyeleyip bir miktarda yumurta maması takviyesi yaparsanız yem sorununu çözebilirsiniz.Irkı ise kırık.

İyi günlerde besleyiniz.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Kerem EĞRİ' Alıntı:
Kuş  yuvadan yeni atlamış tahmini 35-40 günlük yavru ve büyük ihtimal yemliği bilmiyor.Kuş gördüğüm kadarıyla zayıflamış halde.Yapmanız gereken kafes tabanına bol kanarya yemi ilavesi edilmiş karışık yemi sermeniz ve aynı zamanda yemlikler de aynı yemle doldurmanız.Yuvadan yeni atlayan kuşlar hemen yemliği öğrenemezler ve bazı durumlarda müdahale edilmezse açlıktan ölürler.Bu yüzden dediğim şekilde kafes tabanını yemle takviyeleyip bir miktarda yumurta maması takviyesi yaparsanız yem sorununu çözebilirsiniz.Irkı ise kırık.

İyi günlerde besleyiniz.

evet zaten aldıgım her kuşta tabana yem atıyorum bakalım yemez ise hemen uretıcı abıye gerı goturucem yem yemez ise getir biraz burda kalsın oyle gotur demışti