YENİ muhabbetler aldim bilgilerinize ihtiyacim var RESİMLI

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
Merhaba arkadaşlar ben Antalya havalımanın oralarda muhabbet üretici olarak ta yeni başladim bir hobim işimi yapıyorum ben kendim turızmcıyım ama sezonluk oldugu icin kişlari bu işi yapıyorum inşallah emegimin karşiliğimi alirim ve tabi sizin bu güzel bilgilerinize ihciyacim var
ben kendimce bahceme bir yer yaptim orada üreticilik yapiyorum ben kuşlarımı yenı aldım şimdılık 6 küşüm vardi bunun 1 tanesini öldü dişi bende obur küşlarin yanina koydum cifleşsin diye zaten obur ciftler de ayni kafesdeydi hergun yumurta veriyorum hergun bakıyorum yem sularını kontrol ediyorum daha ne yapmam gerekir yardimci olurmusunuz TESŞEKUR EDERİM
KUŞLARIMIN KIZMIŞMİDİR RESİMLERDE COK NET CİKTİ
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
SAYGİLAR SEVGİLER

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003062733633#!/photo.php?v=171737672938323&set=vb.100003062733633&type=2&theater

KUŞLARİMİN VİDEOSU 17 Şubat 2012 00:20
ADLİ VİDEO YAZANA BAKARMISIN ORADA İYİ GECELER DİLERİM

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
MAŞALLAH, HOŞGELDİNİZ. KUŞLARINIZ ÇOK GÜZEL. HAYIRLI OLSUN. İNŞALLAH İYİ BİR ÜRETİMHANE KURARSINIZ. EVET KUŞLARINIZ ÇİFTLEŞECEK DURUMA GELMİŞ. YANILMIYORSAM BİR TANE DİŞİ VAR. O DİŞİ HANGİ ERKEĞİ BEĞENİR ANLAŞIRSA ONLARI BİR KAFESE ALIN VE YUVALIK TAKINIZ. İNŞALLAH GÜZEL VE  SAĞLIKLI YAVRULAR ALIRSINIZ

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
MaşAllah güzel kuşlar dişiler kızışmaya başlamış erkeklerde aynı .Hayırlı üretimler

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
üretimden önce kuşlarınızı kaliteli yemlerle ve güzel karışımlı mamaların yanında ıspanak haşlanmış yumurta ve havuç gibi ,hazır mamada olabilir kullanarak uçabilecekleri biçimde dinlendirip gerekirse birbirleri ile kendileri anlaşıp eş olmalarını sağlayın kuşlar yorgun görünüyor kolay gelsin.