senfoniork22
Uzman Üyemiz
maşallah çok güzel renk düşmüş
Teşekkürler Ahmet Bey...Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:maşallah çok güzel renk düşmüş
Çok güzel hayal okuyunca benimde gözümde canlandı. Size eşlik edebilir miyim çaydaCanan NUMAN' Alıntı:http://2.bp.blogspot.com/-854HtSjYjlg/T3tfIDT4cOI/AAAAAAAAALM/JNzGwtIUnzI/s1600/Resim+088%C4%B0.jpg
İçimden geçeni yazayım dedim izninizle,
Sarı mor hercaileri uzun eflatun saksılara ekeceksin, ondan sonra beyaz güzel tasarımlı bir kafes alıp çiçeklerin arasına yerleştireceksin, ondan sonra güzel bir çay demleyeceksin, yanınada değişik bisküvilerden bir tabak hazırlayacaksın, ONDAN SONRA bu mor sarı kuşu atacaksın kafese, ondan sonra Yudumlayacaksın çayını bakacaksın keyfine, Gel keyfim gel.
Hayali bile gülümsetti beni.
MAAŞALLAH.
Umarım gerçek olur hayaliniz Canan Hanım, daha güzelleri sizin olsun. Çay kısmını yapıyorum sık sık kuşların karşısında, bi çiçekler eksik.Canan NUMAN' Alıntı:http://2.bp.blogspot.com/-854HtSjYjlg/T3tfIDT4cOI/AAAAAAAAALM/JNzGwtIUnzI/s1600/Resim+088%C4%B0.jpg
İçimden geçeni yazayım dedim izninizle,
Sarı mor hercaileri uzun eflatun saksılara ekeceksin, ondan sonra beyaz güzel tasarımlı bir kafes alıp çiçeklerin arasına yerleştireceksin, ondan sonra güzel bir çay demleyeceksin, yanınada değişik bisküvilerden bir tabak hazırlayacaksın, ONDAN SONRA bu mor sarı kuşu atacaksın kafese, ondan sonra Yudumlayacaksın çayını bakacaksın keyfine, Gel keyfim gel.
Hayali bile gülümsetti beni.
MAAŞALLAH.
Teşekkürler Halil BeyHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:Maşallah güzel kuşlar
Fatih MANSIZ' Alıntı:Maşallah sağlıkla büyürker inşallah
Fatih MANSIZ' Alıntı:Maşallah sağlıkla büyürker inşallah
Tabiki Mehtap Hanım başım gözüm üstüne. Siz geleceğinizi söyleyin yeter. Hatta yanına kahve ile sütlü tatlıda gider.Mehtap YILMAZ' Alıntı:Çok güzel hayal okuyunca benimde gözümde canlandı. Size eşlik edebilir miyim çayda![]()
Mevlüt KÜÇÜK' Alıntı:Umarım gerçek olur hayaliniz Canan Hanım, daha güzelleri sizin olsun. Çay kısmını yapıyorum sık sık kuşların karşısında, bi çiçekler eksik.
Önceki konularımın birinde siz bu yaruların annesini görüp sormuştunuz galiba. O kuşun yaruları bunlar. Aşağıya ekliyorum annelerini.
![]()
alkisdM.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:Renkleri çok güzel. Maşallah İyi üretimler.