zeki ankara
Uzman Üyemiz
arkadaşlar defalarca bu konuyu yazdık,işedik,yol göstermeye çalıştık.ama sanki bu konu hiç yazılmamış gibi telefonla veya mesaj yoluyla bizden yardım isteniyor.tamam yardım edelim ama işe başlamadan bizlere danışın.yoksa iş bittikten sonra bizlere danışmanız size bir fayda kazandırmayacak.arkadaşlar madem üretime başlayacaksınız.bu işe yavrudan başlayınız ve kuşları bu siteden kendi memleketinize yakın yerdeki üreticiden karşılayınız.tanımadığınız ve bilmediğiniz insanlardan kuş alıyorsunuz damızlık diye adam elindeki işe yaramayan kuşları size veriyor.3 ay bekliyorsunuz sonrada feryat figan kuşum yumurtlamıyor.yok neden ,yok hangi ilaçı kullanalım,yok hangi takviye veya vitamini .ya arkadaş kuşun sağlıklı ise neden takviye neden ilaç.sen sağlıklı iken doktora gidiyormusun.ama yavru alıp 4 ay beklemek san uzun geliyor.işe yaramayan damızlık diye aldığın kuşu 3-4 ay bekliyorsun.yeni başlayan arkadaşlar üretim için yavrudan alın ve sabırla bekleyin.şunu unutmayın kimse size elindeki iyi damızlığı vermez versede çok para ister.ama damızlık diye az paraya satıyorsa altında başka şey vardır.ucuz etin yahnisi olmaz.