Yeni Üretimhanem

erken

Yeni Üyemiz
Adı
ekrem
Soyadı
hekimoğlu
yeni gördüm çok güzel maşallah bende düşünüyorum yardımcı olurmusun

sametkabil

Yeni Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
kabil
Sonunda resim koyabildim bir türlü fırsat bulamıyodum hem kümesle hem işle uğraşmaktan buarada çorluya yolu düşen bütün arkadaşları beklerim kümesime.

Bunlarda yumurta ve yavruları

Yuva girişine 10cm lik bi düzlük yaptım yavrular ezilmesin ve yavrular büyüdüğünde anne içerde daha rahat hareket edebilsin diye buarada bu çiftimde bi problem var çok ürkek oldukları için resimlerini çekemedim kaçıp duruyorlar yavrular çıktıktan sonra beslemiyorlar nedeni çözemedim bu ikinci ağız bakalım ne yapıcaklar kümesimdeki tek sorunlu kuşlar bunlar inş düzelirler bu ağızdada aynısını yaparlarsa eşleri ayırmayı düşünüyorum.

Bu çiftimin maşallahı var 13 yumurta yaptı diğer kuşların altına dürdüm bende 6 tane bıraktım altında sadece.

Bu kuşun erkeğini kamil abiden aldım.

Bu kuşumunda erkeği rainbow dişiside sarı albino

Bu çiftimde yeni yeni yuvaya girmeye başları.

Bu çifitimin erkeğide dişiside albinodur altından 3. ağız yavrusunu alıyorum gelen yavruların hepsi albino çıkıyo aralarında erkekde var.

Burayıda yeni yaptım kuşları daha iyi izliyim diye direk salmanın önünde ve misafirlerim gelirse burda ağırlamak için yaptım.

İnşallah beyenirsiniz arkadaşlar.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Çok güzel bir üretimhane olmuş elinize sağlık. Bu arada yuvalık sistemleriniz geniş ve çok kullanışlı herkesin kullanması lazım.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Çok güzel bir üretimhane olmuş elinize sağlık hayırlı bol uretımler.

sametkabil

Yeni Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
kabil
Çok düşündüm herkez yuvalıkla ilgili problemler yaşıyo yavru ezilmesi gibi benimde bu tarz bişey geldi aklıma kuşlarda bu konuda hiç bir sıkıntı çıkarmıyor onlarda memnun yani.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
allah emeklerinizn karşılığnı kat kat almayı nasip etsin maşallah

balim10

Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
BALIM
Çok güzel bir üretimhane olmuş elinize sağlık hayırlı bol uretımler.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Çok güzel bir üretimhane olmuş ellerinize sağlık hayırlı olsun bol üretimler dilerim.