Sonunda resim koyabildim bir türlü fırsat bulamıyodum hem kümesle hem işle uğraşmaktan buarada çorluya yolu düşen bütün arkadaşları beklerim kümesime.
Bunlarda yumurta ve yavruları
Yuva girişine 10cm lik bi düzlük yaptım yavrular ezilmesin ve yavrular büyüdüğünde anne içerde daha rahat hareket edebilsin diye buarada bu çiftimde bi problem var çok ürkek oldukları için resimlerini çekemedim kaçıp duruyorlar yavrular çıktıktan sonra beslemiyorlar nedeni çözemedim bu ikinci ağız bakalım ne yapıcaklar kümesimdeki tek sorunlu kuşlar bunlar inş düzelirler bu ağızdada aynısını yaparlarsa eşleri ayırmayı düşünüyorum.
Bu çiftimin maşallahı var 13 yumurta yaptı diğer kuşların altına dürdüm bende 6 tane bıraktım altında sadece.
Bu kuşun erkeğini kamil abiden aldım.
Bu kuşumunda erkeği rainbow dişiside sarı albino
Bu çiftimde yeni yeni yuvaya girmeye başları.
Bu çifitimin erkeğide dişiside albinodur altından 3. ağız yavrusunu alıyorum gelen yavruların hepsi albino çıkıyo aralarında erkekde var.
Burayıda yeni yaptım kuşları daha iyi izliyim diye direk salmanın önünde ve misafirlerim gelirse burda ağırlamak için yaptım.
Çok düşündüm herkez yuvalıkla ilgili problemler yaşıyo yavru ezilmesi gibi benimde bu tarz bişey geldi aklıma kuşlarda bu konuda hiç bir sıkıntı çıkarmıyor onlarda memnun yani.