Yeni Üretimhanem

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Maşallah ustam.Hayırlı üretimler dilerim.Ustam birde box kafesleri hangi mazlemeden yaptın?

rammsteın

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yazbahar
Amet Bey üretimhaneniz çok harika olmuş Ben Aydından Hakan Yazbahar.Bu kafeslerin maliyeti boxların ne kadara maloldu kendiniz mi yaptınız yoksa bu işten anlayan marangoza mı yaptırdınız.Bir fikrim olsun istiyorum .boks kafesleriniz de kaç takımlık ben 50 takım kuş için yaptırsam maliyeti ne olur acaba.0.532.7654043-Aydın

sametkabil

Yeni Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
kabil
Teşekkürler yorumlarınız için mdfnin tabakası 90tl 50 çiftlik için 3 tabaka gider ön telin taneside 4tl yaklaşık 650 tl tutar herşeyi kendim yaptım ben o yüzden marangozada ekstradan para vermedim.

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Hayirli olsun. Ustam ayiptir sormasi ama uretimhanen kac m2 ve salmanin toplam olculeri nedir?

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
Samet maşallah elinize emeğineze sağlık..çok güzel olmuş. bol bol sağlıklı yawru alman dileğiyle..

reinbow06

Yeni Üyemiz
Adı
adil
Soyadı
yılmaz
Maaşallah çok süper olmuş hayırlı üretimler olsun inşallah bol yavru almanız dileğiyle

sametkabil

Yeni Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
kabil
Üretimhanenin büyüklüğü 45 m2 resimlerde ufak bi mutfak görmüşünüzdür onu iptal ediyorum yanımdaki odaya kapı ve cam açtım 16 m2lik bir mutfak yapıyoruz salmanında ebatları 2,5m eni boyu 5m yükseklikte 2,90.

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Samet KABİL' Alıntı:
Üretimhanenin büyüklüğü 45 m2 resimlerde ufak bi mutfak görmüşünüzdür onu iptal ediyorum yanımdaki odaya kapı ve cam açtım 16 m2lik bir mutfak yapıyoruz salmanında ebatları 2,5m eni boyu 5m yükseklikte 2,90.
Çok teşekkür ederim usta.Bende 60 m2 lik bir alanda yapıcam da merak ettim.Senin kurduğun düzen çok hoşuma gitti.Sanırım bende böyle bir planlama yapıcam.Azıcık özentilik olacak ama  C:)  :D Çok teşekkür ederim yeniden.Sağlıcakla kalın.Bol üretimler dilerim.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Süper abi ya ellerine sağlık inşallah bizde böyle biyer yaparız kaç göz vardı abi mdf de birde mdf özellikleri nedir bende bir box yapmayı düşünüyorum da

sametkabil

Yeni Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
kabil
Yorumlarınız için teşekkürler ortada salmanın olması bence bi avantaj damızlık kuşlar onları görünce sanki daha heycanlı ve hareketli oluyor öyle gözlemledim şimdiye kadar.
Mdfnin avantajı hiç bir şekilde kemiremiyorlar şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım 80 göz var toplamda.

vlknglc

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
GÜLEÇ
Maşallah çok güzel bi üretimhane olmuş.Allah emeklerinizi boş çıkarmasın.Hayırlı üretimler bol yavrulu günler :)