Yeni Üretimhanem

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Yeni kurmaya başladığım üretimhanemde 4 tane salma olacak inşallah. 3 tanesi 150*180 cm 1 tanesi 110*180 cm ölçülerinde olacak. sac profillerden ana hatları oluşturduk.özel tahta tünekleri bugün hazırlattık tünekler takılıp etraflarını tellerle çevirecez. 70 adet yuvalık yaptırdık 18*20*24 ölçülerinde 2 salma için 100 adette plastik folluk sipariş ettik.şimdilik 2 salmayı dolduracak kadar kuş var.zamanla 70 yuvalık daha yaptırıp diğer iki salmayıda kendi yavrularım ve damızlıklarımla dolduracam inşallah.yuvalık kontrollerini dışardan yapacaz. daha önce http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,24541.0.html formda belirttiğim gibi sistem kurmuştum.tekrardan daha profosyonel bir sitem kuracam suluklar aynı olacak yemlikler dışardan kontrollü yine salma usülü büyük boy olacak yaklaşık 30 kilo yem kapasiteli onlarıda haftaya mobilyacıda yaptıracaz. şimdilik sac profillerinden oluşturulan salmaların ana hatları resimleri var. zamanla yaptığım tüm sistemlerin resimleri paylaşacam inşallah diğer arkadaşlara yol gösterici olması açısından... düşünceleriniz önemli salma olacak şöyle yapsanız daha iyi olur diyeceğiniz birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Adı
Nihat
Soyadı
SOYUMTÜRK
hayırlı üretimler kardeşim kümes teline benzer bi tel kullanmışsın bu telden ben de kullandım kuşlarımın kuyrukları yelpaze gibi oldu şimdi yeni yapacağım salmada kare pilastik kaplamalı tellerden aldım. henüz yapım aşamasında olduğun için bi araştır istersen Allah gönlüne göre versin.

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Nihat SOYUMTÜRK' Alıntı:
hayırlı üretimler kardeşim kümes teline benzer bi tel kullanmışsın bu telden ben de kullandım kuşlarımın kuyrukları yelpaze gibi oldu şimdi yeni yapacağım salmada kare pilastik kaplamalı tellerden aldım. henüz yapım aşamasında olduğun için bi araştır istersen Allah gönlüne göre versin.
evet kümes teli taşıyacağım yerdeki salmada kullanıyorum aynısından bir sorunla karşılaşmadım tel ince çok kalın bir tel değil ondan olabilir. zaten 2 top aldım değiştirmek zor artık yinede düşüncelerin için teşekkür ederim...

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
üretimhane düzenlemesi devam ediyor bugün tünekleride dizdim tel çevirmelerinede başladım resimleri paylaşmak istedim...

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Üretimhaneye kuşları taşıdık 15. Günde bugün yuvalıkları takıp Bismillah dedik hayırlısıyla yeni yerlerini sevdiler gibi bakalım şimdilik 2 salma doldurdum.1.de damızlıklar 2.de yavrular var. 12de kafes var. Üst katada 2 salma kurdum gelen yavrular la da orayı dolduracaz inşallah.
Birde video yükledim beğenilerinize...

Üretimhanem
Başka başlık açıp tanıtmayı düşünmüştüm ama burdan paylaşim dedim. büyük akıllı yemlik yaptım dışardan kontrollü salma için.

büyük akıllı yemlik

Buda suluk sistemi buda dışardan kontrollü.elimden geldiğince salmaya girmemeye özen gösterdim. Bi temizlik için giriyorum

MAŞALLAH. ..

sniper58

Yeni Üyemiz
Adı
EBUBEKİR
Soyadı
ÖZDEMİR
maaşallah allah bereketli üretimler nasip etsin hastalık değmesin kuşlarınıza fikirlerinizi ve uygulamalarınızı paylaşmanızda ayrı bir güzellik teşekkürler

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Ebubekir ÖZDEMİR' Alıntı:
maaşallah allah bereketli üretimler nasip etsin hastalık değmesin kuşlarınıza fikirlerinizi ve uygulamalarınızı paylaşmanızda ayrı bir güzellik teşekkürler
Teşekkürler Allah razi olsun herkes güzel fikirleri paylaşsa ne güzel olur birbirimize yardımcı olur yeni şeyler öğreniriz.

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın. Allah emeklerinizin karşılığını versin, hayırlı üretimler olsun inşaAllah :)

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Hocam çok güzel olmuş hayırlı üretimler diliyorum. İlerde benim hayalimde bu şekilde üretimhane kurmak.