YENİ ÜRETİMHANEMİN 2012 İLK YAVRULARI ((HÜSEYİN VARDAR)) 10.01.2012

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Merhabalar

2012 yılı ilk yavrularımın bazılarını sizlerle paylaşmak istedim Dün izinli günümdü oldukça fazla fotoğraf çekmişim 50-60 civarını yükleyebildim fırsat buldukça diğerlerini de yüklemeye çalışırım kuşların tamamı Allah bir aksilik vermezse Şubat ayının ortasında DEMİR AKVARYUM Tarafından satışa sunulacaktır Tahminimce 140-160 civarı farklı renklerde spangle ve çift faktör spangle, 20 civarı rainbow, 30 civarı yeşil mor mavi gri ve 10-15 civarı parçalı renklerde olucak  Satın almak isteyen site üyeleri Mesut TOYDEMİR ile irtibata geçebilirler lütfen MAŞALLAH demeyi unutmayın...

Olumlu yada olumsuz tüm yorumlarınız için Teşekkür ederim Allah Bu kuşları sevip onlara değer veren onlarında NEFES alıp verdiğinin farkında olan sadece; maddiyat olarak görmeyen  herkese çok daha fazlasını nasip etsin..

http://d1201.hizliresim.com/t/c/1r43d.jpg[img]

[img]http://e1201.hizliresim.com/t/c/1r43t.jpg

- MAŞALLAH -

ÜRETİMHANEMİN RESİMLERİNİ BU LİNKTEN GÖREBİLİRSİNİZ

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,8017.0.html

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Teşekkür ederim Selahattin abi Elimden geldiğince en iyi şekilde üretim yapmaya çalışıyorum.

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Güzel Yorumlarınız için teşekkür ederim... Allah Bu kuşları sevip onlara değer veren herkese çok daha fazlasını nasip etsin...

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
Maşallah pırıl pırıl rengarenk yavrular nazar değmesin hayırlı üretimler....

kadir bayram

Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
bayram
ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ABİ HER NE KADAR UMUDUM VE HEVESİM KIRILMAYA BAŞLASADA İNŞALLAH BİZDE SİZLER GİBİ BİR GÜN YAVRU YETİŞTİRMEYE BAŞLARIZ..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeşLAH ŞA MAA ALLAH CC EKMEĞİNİ YEDİRSİN YALNIZ ŞİMDİ AKLIMA GELDİ ÜRETİMHANENİ GÖRMÜŞRÜM O ZAMAN  YAZAMADIM HAVALANDIRMAN ÇOK GÜZEL FAKAT KİRLİ VE SICAK HAVA TAVANDA BİRİKECEĞİNDEN HAVALANDIRMANIN ÜZERİNDEKİ BOŞLUKTA DEVAMLI KİRLİ HAVA KALACAKTI YA TAM TAVANA KALDIR YADA PENCERELERİN BİRİNE ASPRATÖR KOY DAA FEAH OLACAKTIR BOL ÜRETİMLER SLM

hamdiaykol

Yeni Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
Aykol
Konulara biraz da mesaj kalabalıklığı olmasın diye maşallah, hayırlı olsun vs. gibi şeyler yazmam.  Ama size ve sizin emeğinizin, sevginizin ortaya çıkardığı güzelliklere yazmadan edemedim. MAŞALLAH. alkisd thumbsupbo

Adı
MUSTAFA
Soyadı
KALKANLI
Gerçekten güzel bir üretimhane maşşallah emek,sevgi,özveri,cok fazla olduğu sürece böle güzel işler ortaya konulur.Tebrikler.

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Yuzbin kere Masallah.
Buradan bir guzel haberde ben vereyim. Insallah subat ayinda Huseyin kardesimizde show jumbo uretimine baslayacak. tabii ki damizliklarini Demir Akvaryum olarak biz temin edecegiz. Eminim 2012 de yarismalarda adini sik sik duyacagiz.