YENİ YAPTIĞIM 150 M2 LİK ÜRETİMHANEMİN YAPIM AŞAMALARI

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
öncelikle herkese selamum aleyküm bazı arkadaslarmızın bildiği üzere dükkanımın arka kısmında 4 yıldan beri 30 çiftle üretim yapmaktaydım ve artık biraz büyütmenin zamanı geldiğini düşündüm ve zaten uzun zamandır aklımda müstakil ev yapmak vardı havaların ısınmasıyla 4 katlı ev yapmaya koyuldum ve en alt dairemi komple kuslar için yaptırıyorum ve bunu sizinle paylasmak istedim fikir ve tavsiyelerinizi almak açısından alt katın 65 m2 lik alanı direk üretim için geriye kalan alanları da salma olarak kullanmaya karar verdim tabi işler yolunda giderse Allah nasip ederse zaman sonra oralarıda kullanabilirim ustalarımın tavsiyelerini ve önerileri bekliyorum 5 li apart kafes sistemi kullanmayı düşünüyorum bu arada

Ekli dosyalar

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
güzel olacak Allahın izniyle 5 li kafes kullanabilirsiniz mantıklı alan varsa cıkan yavrulardan salmalarda buyutup salma üretiminede gecebilirsiniz ki en rahatı bu bende seneye allah kısmet ederse ek olarak 500 takımlık salma üretimi dusunuyorum

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Hayırlı olsun kafes ölçüleri minumum 50×40×40 olursa iyi olur

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Hayırlı uğurlu olsun bol yavrular almanız dileği ile...

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
evet abi zaten simdiki yerimde de tel kafes kullanıyorum gayet memnunum o  yüzden değişmeyi düşünmedim

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
İbrahim TADİK' Alıntı:
evet abi zaten simdiki yerimde de tel kafes kullanıyorum gayet memnunum o  yüzden değişmeyi düşünmedim
bide kışın ısıtma icin eger sizin orda doğal gaz varsa doğal gaz dose bence ısıyı sabıtlemek icin birebir fazla yakit gideride olmaz 15- 17 derecelerde sabitlersin kışın

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
hepinize ayrı ayrı tsk ederim behsat abi ısıtma için zaten üst katlar ev olacağı zaten kalorifer koyacağım alt kat dahil bina 4 kat üst katlarda biz oturacağız üretim konusuna gelince Allah izin verirse yavas ve sağlam adımlarla ilerlemek istiyorum zaten uzun zamandır üretim yapıyorum ama birden girmek istemiyorum su anda kafes sistemimi 80 takım olarak belirledim ve yerlerine astım burada resim paylaşamıyorum sıkıntı yasıyorum https://www.facebook.com/pages/Erzurum-Pasinler-Muhabbet-Ku%C5%9Fu/1430167540529601 bu linkten son hallerini görebiliirsiniz ve tavsiyelerinizi bekliyorum