ersincelik4
Üyemiz
- Adı
- ERSİN
- Soyadı
- çelik
TEŞEKKÜRLER MURAT BEY TELLERİ DİK VE ALT ÇEKMECELİ YAPABİLİRİM YEMLİK KONUSUNDA İSTERSENİZ AKILLI YEMLİK İSTERSENİZ KAFES İÇİNE YERLEŞTİRDİĞİM AĞAÇ YEMLİK DE YAPABİLİRİM SİZ ÖZELDEN ŞEKİL VE BOYUT ÜZERİNE İSTEĞİNİZİ YAZINIZ YETERLİ. BURSAYA GÖNDERİM KONUSUNDA KISA BİR ARAŞTIRMA YAPARIZ SIKINTI OLMAZ.Murat ALP.' Alıntı:Emeğinize şapka çıkarıyorum.Uygun fiatlı telleri dik,alt çekmeceli Bursa ya gönderim yapabilirim derseniz ölçüler üzerine konuşup kanaryalarım için ilk müşteriniz olabilirim.
Eline,emeğine sağlık...
İki arkadaşımla da bu akşam görüşüp yarın size ölçüleri göndereceğim Ersin bey...Ersin ÇELİK' Alıntı:TEŞEKKÜRLER MURAT BEY TELLERİ DİK VE ALT ÇEKMECELİ YAPABİLİRİM YEMLİK KONUSUNDA İSTERSENİZ AKILLI YEMLİK İSTERSENİZ KAFES İÇİNE YERLEŞTİRDİĞİM AĞAÇ YEMLİK DE YAPABİLİRİM SİZ ÖZELDEN ŞEKİL VE BOYUT ÜZERİNE İSTEĞİNİZİ YAZINIZ YETERLİ. BURSAYA GÖNDERİM KONUSUNDA KISA BİR ARAŞTIRMA YAPARIZ SIKINTI OLMAZ.
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:çol güzel olmuş elinize sağlık
Bekir bey arada kullanılan çöp şiş değil metal teldir. Herhangi bi kırılma olmaz. Ana iskelet ağaç fakat kolay kolay kırılmaz ve parçlanmaz. Bit olayına gelince kafesi kompile vilmectin pitBekir ÇOLAK' Alıntı:usta maşallah çok güzel olmuş ama aradakiler gördüğüm kadarıyla çöp şişten yapılmış muhabbet kuşuna uygun değil kemirip kırarlar gerçi sen daha iyi bilirsin ama benim görüşüm bide bit bir gelirse kafesi yakman gerekir kurtulman için bide çare var ama telleri kırıp kuşların hepsi kaçarsa ona çare yokçok güzel çalışma olmuş bende bunun biraz küçüğünü yapmıştım geçen yıl.