YENİ YAPTIĞIM ŞIK GÖRÜNÜMLÜ AĞAÇ SALMAM

ersincelik4

Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
çelik
100 CM  UZUNLUK, 80 CM YÜKSEKLİK, 55 CM GENİŞLİKTE  ÜRETİMHANEMDE YAVRULAR İÇİN AKILLI YEMLİKLİ SALMAM

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
ellerinize sağlık bence bunu seri üretim yapabilirseniz altı ızgaralı uygunda bir fiyat olursa taleb görür ürticilerden.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
elinize saglık çok güzel ama muhabbetkuşları ahşabı çabuk kemirir kullanışlı olmaz kanaryalarda daha kullanışlı olur.

ersincelik4

Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
çelik
TEŞEKKÜR EDERİM. SALMANIN İSKELETİNDEKİ ÇITALAR KALIN, KEMİRSELER DAHİ HİÇ BİRŞEY OLMAZ. ARA TELLER METAL OLDUĞUNDAN SIKINTI YOK.

ersincelik4

Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
çelik
2. KAFES YANİ SON RESİMDEKİ KAFESİ Bİ ARKADAŞ YAPIYORUM 100 LİRAYA. ALT TAVASI VE AKILLI YEMLİKLERİ DAHİL BOYUT 100CM UZ. 70 CM YÜK. 50 CM GEN.
HER BOYUTTA VE ŞEKİLDE YAPABİLİRİM.

ALT IZGARA VE TAVA SİSTEMİNİ 2. KAFESE YAPIYORUM SON RESİMDEKİ KAFESE  METAL TELLERİDE YATAY DÖŞÜYORUM.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Emeğinize şapka çıkarıyorum.Uygun fiatlı telleri dik,alt çekmeceli Bursa ya gönderim yapabilirim derseniz ölçüler üzerine konuşup kanaryalarım için ilk müşteriniz olabilirim.
Eline,emeğine sağlık...

ersincelik4

Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
çelik
Murat ALP.' Alıntı:
Emeğinize şapka çıkarıyorum.Uygun fiatlı telleri dik,alt çekmeceli Bursa ya gönderim yapabilirim derseniz ölçüler üzerine konuşup kanaryalarım için ilk müşteriniz olabilirim.
Eline,emeğine sağlık...
TEŞEKKÜRLER MURAT BEY TELLERİ DİK VE ALT ÇEKMECELİ YAPABİLİRİM YEMLİK KONUSUNDA İSTERSENİZ AKILLI YEMLİK İSTERSENİZ KAFES İÇİNE YERLEŞTİRDİĞİM AĞAÇ YEMLİK DE YAPABİLİRİM SİZ ÖZELDEN  ŞEKİL VE BOYUT ÜZERİNE İSTEĞİNİZİ YAZINIZ YETERLİ. BURSAYA GÖNDERİM KONUSUNDA KISA BİR ARAŞTIRMA YAPARIZ SIKINTI OLMAZ.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Ersin ÇELİK' Alıntı:
TEŞEKKÜRLER MURAT BEY TELLERİ DİK VE ALT ÇEKMECELİ YAPABİLİRİM YEMLİK KONUSUNDA İSTERSENİZ AKILLI YEMLİK İSTERSENİZ KAFES İÇİNE YERLEŞTİRDİĞİM AĞAÇ YEMLİK DE YAPABİLİRİM SİZ ÖZELDEN  ŞEKİL VE BOYUT ÜZERİNE İSTEĞİNİZİ YAZINIZ YETERLİ. BURSAYA GÖNDERİM KONUSUNDA KISA BİR ARAŞTIRMA YAPARIZ SIKINTI OLMAZ.
İki arkadaşımla da bu akşam görüşüp yarın size ölçüleri göndereceğim Ersin bey...

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
Güzel olmuş elinize sağlık.. İnşallah kuşların kemirebileceği kadar yumuşak bir ağaç seçmemişsinizdir.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
usta maşallah çok güzel olmuş ama aradakiler gördüğüm kadarıyla çöp şişten yapılmış muhabbet kuşuna uygun değil kemirip kırarlar gerçi sen daha iyi bilirsin ama benim görüşüm bide bit bir gelirse kafesi yakman gerekir kurtulman için bide çare var ama telleri kırıp kuşların hepsi kaçarsa ona çare yok :) çok güzel çalışma olmuş bende bunun biraz küçüğünü yapmıştım geçen yıl.

ersincelik4

Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
çelik
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
usta maşallah çok güzel olmuş ama aradakiler gördüğüm kadarıyla çöp şişten yapılmış muhabbet kuşuna uygun değil kemirip kırarlar gerçi sen daha iyi bilirsin ama benim görüşüm bide bit bir gelirse kafesi yakman gerekir kurtulman için bide çare var ama telleri kırıp kuşların hepsi kaçarsa ona çare yok :) çok güzel çalışma olmuş bende bunun biraz küçüğünü yapmıştım geçen yıl.
Bekir bey arada kullanılan çöp şiş değil  metal teldir. Herhangi bi kırılma olmaz. Ana iskelet ağaç fakat kolay kolay kırılmaz ve parçlanmaz. Bit olayına gelince kafesi kompile vilmectin pit
pire ilacıyla desenfekte edilmiştir.

başka bir sounuz varsa cevaplıyabilirim