YENİ YAPTIĞIM ÜRETİM KAFESİM

lanos

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
kahraman
yeni yaptıgım üretim kafesim ve kuşlarım  gördüğünüz eksiğim varsa söylerseniz sevinirim enalt gözü salma yapmak için bıraktım

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Elinize sağlık güzel olmuş fakat yuvalıklar çok derin gibi geldi bana

lanos

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
kahraman
Teşekkür ederim. Yükselticektim aslında yuvalığı  sonradan düşündüm ama kuşları içine koydugum için rahatsı etmek istemiyorum hayvanları sizce bir problem olurmu derin olmasının?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Bence kuşlarınız yumurtlamadan yükseltmenizde fayda var derin olmasından dolayı dişi yuvalığa kolay girip çıkamaz ayrıca girip çıkarken yavrularada zarar verebilir

lanos

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
kahraman
kumun altına kafeslere asılan yavruluğun içinde olan parçayı koydum. bide yavrular zorlanırsa çıkmakta bi tünek daha koysam olur mu yada başka bir fikir verebilir misiniz

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş hayırlısı olsun böyle öğreneceksinizde arkanızdan itekleyerek değil tabiki sitede ara yı tıkla orada hepsi var senin yuvalıklar olmaz çok derin ne yavru çıkabilir ne damızlıkların 3 seferde kuşların iflaz orada ölçüler var yaptıktan sonra değil yapmadan soracan bir daha bir daha uğraşmayacaksın ama mutlaka ALLAH NASİP EDERSE YAPACAKSIN VE YAPINCA TEKRAR RES PAYLAŞACAKSIN HAVALANDIRMALARIDA OLSUN SALMANDA YANLIŞ SALMA KAFESTEN BÜYÜK OLACAKKİ KUŞ BAŞKA BİR ORTAMIN FARKINI FARK ETSİN SİZLERİ SEVİYORUZ SLM

lanos

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
kahraman
abi teşekkür ediyorum kusura bakma biraz kızdırdım galiba seni araştırmadan yazdım diye buarada salama olarak yaptıgım yeri raf olarak kullanmaya karar verdim  bilgi için tekrar teşekkür ederim

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞBEN SANA VEYA BİR BAŞKASINA KIZMA KHAKKIN ASLA BEN SİZLERİN NASIL BU BİLGİ İMKAN DERYASINDA BU YANLIŞLIKLARI YAPMANIZA VE DOĞRUYU EN KESTİRME YOLDAN BULAMADIĞINIZA ARAŞTIRMACI VE SORUCU OLMADIĞINIZA GENÇ OLDUĞUNUZDAN ÖĞRENMENİZ AÇISINDAN SİZLERİ SEVDİĞİMDEN VE YAPTIRICI OLMAK ADINA SİZLERİ SEVİYORUM SOR SOR BİR DAHA SOR SONRA NOKTA ATIŞI NETE SOR BANA BAŞKASINA SELAHATTİN ABİYE AMA SOR  SLM

lanos

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
kahraman
abi ben kafesi yaptıgımda bu siteye üye deildim yeni üye oldum kafeside tamamen kendim ölçülerini belirledim telleri araştırmıştım sadece onlarıda kendi kafesimin ölçüsüne göre yaptırdım yuvalığı 2 ye bölcektim aslında yaparken ama problem olmaz diye düşündüm sonra bu siteyi buldum gayet bilgilendirici profesyonel insanların oldugu birsite arkadaşlar derin deyince sordum bende yeniyiz araştırmacıyız ;D saygılar

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Can güzel olmuş eline sağlık yuvalıklar kemalin dediği gibi derin olmuş gerçi derin olmasının yavruların yuvadan erken atlamasınıda zorlaştırıyor bu daha iyi ana baba yuvaya rahat giriyorsa zorlanmıyorsa sorun olmayabilir

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Can bey gayet güzel olmuş hatta belkide yuvaların derin olması size avantajlar sağlayabilir ayvrular yuvadan erken atlayamaz ve dişi kuş yuvayı fazla terketmez  hayırlı olsun el emeği göz nuru gibisi yok