YENİ YAPTIĞIM ÜRETİM KAFESİNİN DÜZELTİLMİŞ HALİ

lanos

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
kahraman
KAFESİN YAVRULUGUN DÜZELTİLMİŞ HALİ

ESKİ HALİ

ESKİ HALİ

YENİ

YENİ

YENİ

YENİ

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Eline sağlık güzel omuş ama yuvalığın içindeki kum sanırım kum koyma yumurtaları soğutur.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
evet şimdi daha profosyonelce olmuş  ama yuvalık alt tabana tırtık açın kaygan zemin anaç kuşları çok zorluyacak ve açmış olduğunuz oyuğu biraz daha genişletin ayrıca yuvalıkta kesinlikle kum kullanmayın yumurtaları soğuk tutar ve kum tanecikleri yumurtayı zayıflatıp çatlatmaya sebep olabilir

lanos

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
kahraman
teşekkür ederim. kum yerine ne kullanmamı tavsiye edersiniz

E

elaziz2316

Guest
Can KAHRAMAN' Alıntı:
teşekkür ederim. kum yerine ne kullanmamı tavsiye edersiniz
    Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. Kum yerine ağaç talaşı koyabilirsiniz. Çok ince olmamak koşulu ile. Bulamazsanız petshoplarda hamster talaşı da alıp koyabilirsiniz. Ama ilk başta azıcık bırak. Genelde dişi kuşlar dışarı atmaya çalışırlar. Yavrular çıkmaya başladıktan sonra peyder pey talaş ekleyebilirsin. O zaman dişi kuş dışarı atmaz.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Kum yerine ince olmayan talaş kullanmam daha iyi olur. Güzel olmuş hayırlı üretimler

B

badem3806

Guest
Kum yerine ince olmayan talaş kullanmam daha iyi olur. Güzel olmuş hayırlı üretimler

lanos

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
kahraman
KEMAL ABİ OLMUŞ MU BU SEFER ? BİDE KUM YERİNE SEN NE TAVSİYE EDRESİN BİLGİNİ ALMAK İSTERİM

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
çok güzel olmuş.benim dikkatimi çeken yuvalık çok geniş dişi kuş yuvalığı ısıtabilmek için çok yorulacaktır diye düşünüyorum.acizane fikrim.

lanos

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
kahraman
teşekkür ederim. oda sıcaklığı 24-25 derece oyüzden bir problem olcagını düşünmüyorum genişlik 22 yükseklik 22 derinlik 38 buarada