YENİ YIL HEDİYESİ " Yem Üfleme-Ayırma Makinası"

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
cengiz beyin yem üfleme cihazından aldım 2 kerede tertemiz yapıyor yemi ellerine sağlık. forumumuzdaki örnek ve takdire şayan davranışından dolayı takdir ediyorum gerçekten örnek bir davranış

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Cengiz BASUT' Alıntı:
Arkadaşlar Yeni yıl hediyesi olarak 1 adet yem üfleme-ayırma makinasını sitemiz üyelerinden 1 kişiye hediye etmek istiyorum.Nasıl olacağına birlikte karar verelim

Bu başlık altında 31-12-2012 saat 23:59.59paylaşımda bulunan herkesin ismini yazıp bir kutuya atıp oradan çekiliş yapmak ve bunu kısa bir video ile şeffaflaştırmak.1 asıl 3 de yedek talili çekilişi yapmak.
Asıl talihli adresini 48 saat içerisinde göndermez veya devretmez ise Hakediş 1 yedeğe geçsin.Yedekler için sırası ile 24 saat olsun.
Bu arada ihtiyacı olmayan birine çıkacak olursa hakkını gene bu başlık altında ihtiyaç sahibi olan bir arkadaşa kendi isteği doğrultusunda devredebilsin
Maksat muhabbet olsun, Yeni gelen takvim yılında   :) bir dostumuz sevinsin

Nedersiniz?

Yem üfleme makinasına talibim
Bu  örnek davranışınızdan dolayı tebrik ederim  sizi , inşallah  ihtiyacı olan bir arkadaşa  gider .

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Bence Mısır kahiredeki Hakan arkadaşımıza ver gitsin.
gunay bey nezaketiniz icin tesekkurler ancak bana verilecek olsa bile ebatlarindan dolayi getirmem baya bir kulfetli olur daha cok ihtiyaci olan arkadaslarin isine yarasin

zaten ben depodan bir pc kasasi cikardim ondan kendi makinami su anda yapiyorum
yakinda yem tarari basligi altinda tanitacagim

cengiz beye bu guzel paylasimindan dolayi tsklr
aeolun

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Abilerim daha demın Hakan ŞAHİNTÜRK abimizin yorumunu okudum gercekten davranışına hayran kaldım hediyeyi "ona verelim" cumlesı kuran abımızı nezaketle geri cevirdi eger bu makınayı bırıne verecek olsaydım Hakan ŞAHİNTÜRK abime yollardım bu davranısı bu sıtedekı abılıremın ne kadar bılgılı ve olgun kararlar aldıklarını bır kez daha anlamış oldum teşekkürler

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
ihtiyacı olan karizması çizilcek diye çekinmesin bu bir hediyedir çekinmeden katılın bu çekilişe arkadaşlar

ilkercay

Takipçi Üyemiz
Gördüğüm kadar herkezin bir yem üfleme makinasına ihtiyatıc var ama benim daha çok  ;D kars ın buz gibi havasında cama çıktım yem üflemekten imanım gevredi.Bana ver makinayı bana ver  thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo alkisd alkisd alkisd

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Kısmet diyelim ismimizi yazdıralım bizde, yeni yılın neler getireceğini zamanla göreceğiz tabi ki  ;)

Yem üfleme makinasına talibim

hakançoban

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
çoban
Yem üfleme makinesine ben de talibim  :) inşallah bana çıkar. çıkmaz ise de alırız artuk :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
...aslında  engelli  bir  kardeşimiz  var idi aslında  engelli derken  yanlış anlamayınız  sadece  yaşamı kısıtlı  engel derken    onun yaşantısını  kolaylaştırmak  adına güzel bir  hediye  olabilir.....ben bundan yanayım  adını  unuttum kendisi  üreticiydi....tabi kendisine ait varsa  bilemem

mehmetulas

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ulaş
Karahan UZUN.' Alıntı:
...aslında  engelli  bir  kardeşimiz  var idi aslında  engelli derken  yanlış anlamayınız  sadece  yaşamı kısıtlı  engel derken    onun yaşantısını  kolaylaştırmak  adına güzel bir  hediye  olabilir.....ben bundan yanayım  adını  unuttum kendisi  üreticiydi....tabi kendisine ait varsa  bilemem
o benim karahan kardeşim ince düşüncen için teşekkür ederim

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Ben talip olmak isterdim fakat birkaç ay sonra üretime yeni başlayacağım. O yüzden yine de kuşları çok olan birine gitmesini ve gerçekten ihtiyaç sahibi biri olmasını yeğlerim :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Mehmet ULAŞ' Alıntı:
o benim karahan kardeşim ince düşüncen için teşekkür ederim
... rica ederim mehmed abim sahi eminim uğraşsan senin elinden de  gelir  abim usta eli  başka  olur aslında  sende  yapıp  satmayı deneyebilirsin abim  ahşaptan  hemde  ayrı  bir  gelir  kaynağı ve  uğraş olur... eğer  size  verirlerse elinizde örneğide olur sizde  yapıp ihtiyacı  olanlara  uygun fiyata verebilirsiniz