ixirseviyo
Uzman Üyemiz
cengiz beyin yem üfleme cihazından aldım 2 kerede tertemiz yapıyor yemi ellerine sağlık. forumumuzdaki örnek ve takdire şayan davranışından dolayı takdir ediyorum gerçekten örnek bir davranış
Bu örnek davranışınızdan dolayı tebrik ederim sizi , inşallah ihtiyacı olan bir arkadaşa gider .Cengiz BASUT' Alıntı:Arkadaşlar Yeni yıl hediyesi olarak 1 adet yem üfleme-ayırma makinasını sitemiz üyelerinden 1 kişiye hediye etmek istiyorum.Nasıl olacağına birlikte karar verelim
Bu başlık altında 31-12-2012 saat 23:59.59paylaşımda bulunan herkesin ismini yazıp bir kutuya atıp oradan çekiliş yapmak ve bunu kısa bir video ile şeffaflaştırmak.1 asıl 3 de yedek talili çekilişi yapmak.
Asıl talihli adresini 48 saat içerisinde göndermez veya devretmez ise Hakediş 1 yedeğe geçsin.Yedekler için sırası ile 24 saat olsun.
Bu arada ihtiyacı olmayan birine çıkacak olursa hakkını gene bu başlık altında ihtiyaç sahibi olan bir arkadaşa kendi isteği doğrultusunda devredebilsin
Maksat muhabbet olsun, Yeni gelen takvim yılındabir dostumuz sevinsin
Nedersiniz?
Yem üfleme makinasına talibim
Erkan ARSLAN' Alıntı:Yem Üfleme Makinasına Talibim
gunay bey nezaketiniz icin tesekkurler ancak bana verilecek olsa bile ebatlarindan dolayi getirmem baya bir kulfetli olur daha cok ihtiyaci olan arkadaslarin isine yarasinGünay DÖNMEZ' Alıntı:Bence Mısır kahiredeki Hakan arkadaşımıza ver gitsin.
Mert AYDIN' Alıntı:Yem üfleme makinasına talibim![]()
o benim karahan kardeşim ince düşüncen için teşekkür ederimKarahan UZUN.' Alıntı:...aslında engelli bir kardeşimiz var idi aslında engelli derken yanlış anlamayınız sadece yaşamı kısıtlı engel derken onun yaşantısını kolaylaştırmak adına güzel bir hediye olabilir.....ben bundan yanayım adını unuttum kendisi üreticiydi....tabi kendisine ait varsa bilemem
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:Dernek üye numarası olmaynlar her yerde 2. sınıf muamelesi görmek zorunda mı?Kendimi sözleşmeli öğretmen gibi hissettim dernek üyeliğim olmadığı için
![]()
... rica ederim mehmed abim sahi eminim uğraşsan senin elinden de gelir abim usta eli başka olur aslında sende yapıp satmayı deneyebilirsin abim ahşaptan hemde ayrı bir gelir kaynağı ve uğraş olur... eğer size verirlerse elinizde örneğide olur sizde yapıp ihtiyacı olanlara uygun fiyata verebilirsinizMehmet ULAŞ' Alıntı:o benim karahan kardeşim ince düşüncen için teşekkür ederim