YENİ YIL HEDİYESİ " Yem Üfleme-Ayırma Makinası"

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Karahan UZUN.' Alıntı:
...aslında  engelli  bir  kardeşimiz  var idi aslında  engelli derken  yanlış anlamayınız  sadece  yaşamı kısıtlı  engel derken    onun yaşantısını  kolaylaştırmak  adına güzel bir  hediye  olabilir.....ben bundan yanayım  adını  unuttum kendisi  üreticiydi....tabi kendisine ait varsa  bilemem
o engellı arkadas ıcın

YEM ÜFLEME MAKİNASINA TALİBİM İNŞALLAH

mehmetulas

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ulaş
Karahan UZUN.' Alıntı:
... rica ederim mehmed abim sahi eminim uğraşsan senin elinden de  gelir  abim usta eli  başka  olur aslında  sende  yapıp  satmayı deneyebilirsin abim  ahşaptan  hemde  ayrı  bir  gelir  kaynağı ve  uğraş olur... eğer  size  verirlerse elinizde örneğide olur sizde  yapıp ihtiyacı  olanlara  uygun fiyata verebilirsiniz
karahan kardeşim aslına bakarsan o iş için bilgisayar kasası fanını aldım bile önümüzdeki hafta yapacağım nasipse bu hafta her bir katı  90 *80*60cm ölçülerinde 3 katlı salmamı tamamladım önteli çarşamba gelecek. bunu gelecekteki yavrularım için yaptım.sıra yem üfleme makinasında:)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
.. hay  maşallah  abim  durmak yok sende  :)  hayırlısı olsun inşallah biliyorum ki sen  yaparsan  abim

C

canq

Guest
bende talibim hediyeye üstad kimin en çok ihtiyacı varsa hayırlısıyla ona çıksın çok iyi bir düşünce hayırlı üretimler herkese :)

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
GÜZEL BİR UYGULAMA İŞALLAH GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN BİR ARKADAŞIMIZA NASİP OLUR.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Karahan UZUN.' Alıntı:
...aslında  engelli  bir  kardeşimiz  var idi aslında  engelli derken  yanlış anlamayınız  sadece  yaşamı kısıtlı  engel derken    onun yaşantısını  kolaylaştırmak  adına güzel bir  hediye  olabilir.....ben bundan yanayım  adını  unuttum kendisi  üreticiydi....tabi kendisine ait varsa  bilemem
thumbsupbo thumbsupbo alkisd

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
kim istemez ki böyle bir hediyeyi her gün üflemekten kurtulmak ne kadar güzel olurdu

hasan ergor

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN BASRİ
Soyadı
ERGÖR
gençler siz üfleye durun ben çok üfledim.. yaş ilerledi zor geliyor artık üflemekkkkk alkisd alkisd rotfl rotfl