YENİ YIL HEDİYESİ " Yem Üfleme-Ayırma Makinası"

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Arkadaşlar Yeni yıl hediyesi olarak 1 adet yem üfleme-ayırma makinasını sitemiz üyelerinden 1 kişiye hediye etmek istiyorum.Nasıl olacağına birlikte karar verelim

Bu başlık altında 31-12-2012 saat 23:59.59paylaşımda bulunan herkesin ismini yazıp bir kutuya atıp oradan çekiliş yapmak ve bunu kısa bir video ile şeffaflaştırmak.1 asıl 3 de yedek talili çekilişi yapmak.
Asıl talihli adresini 48 saat içerisinde göndermez veya devretmez ise Hakediş 1 yedeğe geçsin.Yedekler için sırası ile 24 saat olsun.
Bu arada ihtiyacı olmayan birine çıkacak olursa hakkını gene bu başlık altında ihtiyaç sahibi olan bir arkadaşa kendi isteği doğrultusunda devredebilsin
Maksat muhabbet olsun, Yeni gelen takvim yılında   :) bir dostumuz sevinsin

Nedersiniz?

Yem üfleme makinasına talibim

ÇEKİLİŞE KATILANLAR
01- Abdullah Ademoğlu
02-Mehmet Yılmaz
03-Kuzey Kara
04-Gökhan Yıldızlı
05-Mert Aydın
06-Fikret Sağ
07-Hakan Şahintürk
08-Emre Ceyhan
09-Ayhan Yıldırım
10-Atilla Karadağ
11-Abdurrahman Korkmaz
12-Batuhan Sevinç
13-Hakan Kaplan
14-Tolga Altıntaş
15-Mehmet Ulaş
16-Erkan Arslan
17-Caner Şenol
18-Günay Dönmez
19-M.Çoşkun Özdemir
20-Sıddık Yamaç
21-Şevket Çağlar
22-Mustafa Karakaya
23-Umut Ergün
24-Hakan Demir
25-Karahan Uzun
26-Uğur Süleyman Sarı
27-Halil İbrahim Çabuk
28-Burak Özdemir
29-Mehmet Ağır
30-Haluk Özlü
31-Engin Göçmen
32-Tarık Koç
33-Salih Özdemir
34-İlker Çay
35-Onur Yıldız
36-Selim Yılmaz
37-Gökhan Yılmaz
38-Hakan Çoban
39-Emre Ceyhan
40-Cihad Ergün
41-Erkan Özel
42-Canku Çeçen
43-Hasan Baytemur
44-Orçun Ast
45-Kemal Akbulut
46-İbrahim Gökay Tatar
47-Güray Vural
48-Murat Sarıkaya
49-Burak Sipahi
50-Emrah Uzun
51-Turgay Dereli
52-Hasan Ergör
53-Gökhan Çeliktaş
54-Timuçin Uluer
55-Ahmet Gündeş
56-Murat Yılmaz
57-Ayhan Aydın
58-Eray Kiremitler
59-Canan Sibel İşçimen
60-Mutlu Ertuğrul
61-H.İbrahim Yıldırım
62-Uğur Küskü
63-Emin Arslan
64-Uğur Surel
65-Özkan Göktuna
66-Ziya Gökkaya
67-Hamza Özdemir
68-Faruk Şanlı
69-Güray Kaya
70-Ersin Almalı
71-Mehmet Hançer
72-Sedar Bozarslan
73-Eren Boran
74-Fahrettin Yardım
75-Cihan Aytan
76-Baran Bayram
77-Cem Sakin
78-Ahmet Seçkin
79-Ömer Güler
80-Koray Özdemir
81-Hüseyin Karabacakoğlu
82-İskender Emanet
83-Mustafa Köksoy
84-Metin Cansever
85-Engin Altun
86-Yahya Sayın
87-Yalçın Kasım
88-Hasan Çelik
89-Fatih Yıldırım
90-Ahmet Çetin
91-Umut Genç
92-İsmail Odluyurt
93-Abdil Özdoğan
94-Selahattin Güçlü
95-Habil Tanta
96-Okan Akbaş
97-Ömür Solmaz
98-Barış Urgen
99-Ufuk Kabakçı
100-Burhan Uluçay

https://www.youtube.com/watch?v=se0j5nxZGIQ

Talihli arkadaşımız özelden adresini göndermelidir

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
İlk isteyene ver, mesela bana :). Ancak yeni yıl hediyesi olarak verirsen almam, zira önümüzdeki yılbaşı hıristiyan dini bayramı olup bizimle alakası yoktur.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Önemli olan iyi niyetli birisine gitmesi elbet, aksi halde ihtiyacı olmayıp ama bu hediyeyeli alma peşine girişen birisi, elbet ihtiyacı olmadığından dolayı satma yoluna gidebilir kim bilir :)
Bu yüzden en mantklı yöntem, forumun demirtaşı olan üyelerin bildiği üretime yeni başlamış kişilere (veya evinde üretim yapan birisine) vermek en doğrusu bence, yani bilindik tanınmış kişilere verilmesi veren açısından da iyi olur gönlüne oturur. Tabi 1 hediye söz konusu, ihtiyacı olan 3-5-10 sayısı bilinmez kişiler çıkacaktır. Artık hangisine ne şekilde hediye edilir bu hediye edecek kişiye kalmış meseledi :)
Kuş sayısına göre olabilir, veya kendine en yakın olan (mesafe olarak) olabilir, veya bu kişiler arasında mini bir kuş yarışması yapılır foruma en çok oy alana gidebilir vs.
Ayrıca tebrik ederim :)
Maksat paylaşım olsun, yeni yıl bahane elbet.
Her zaman dile getirirm, tek çiftim olmasıan rağmen her kuluçkadan 1 kuş birisine hediye ederim hep.
En son 6 yavru oldu 2'si ezilerek öldü ve 4 tane kaldı. Buna rağmen iş yerimde çalışan bir abi kuş almak istedi, meğer engelli kzıı içi kuş alacağını öğrendiğimde kuşu satmak yerine hediye ettim,ona kısmetmiş :)
Tek çiftime rağmen 1 kuş hediye ediyorsam her kuluçkadan, her üretici 1 kuşu hediye ederken eli cebi yanmaz diye düşünüyorum. İşi sadece petshopa kuş satmak veya tek tek satmakla sınırlandırmamak gerek.
1 kişi erkeği ölen ingiliz dişime ingiliz erkek versede çift sayısını 2 yapıp daha fazla yavru hediye etsem keşke :D Veya bana erkek bir ingiliz hediye edene verin 1 taşla 2 iyilik yapılmış olur :D Çıkarcı gibi bir hale düştüm sanki :)

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Memet YILMAZ' Alıntı:
Önemli olan iyi niyetli birisine gitmesi elbet, aksi halde ihtiyacı olmayıp ama bu hediyeyeli alma peşine girişen birisi, elbet ihtiyacı olmadığından dolayı satma yoluna gidebilir kim bilir :)
Bu yüzden en mantklı yöntem, forumun demirtaşı olan üyelerin bildiği üretime yeni başlamış kişilere (veya evinde üretim yapan birisine) vermek en doğrusu bence, yani bilindik tanınmış kişilere verilmesi veren açısından da iyi olur gönlüne oturur. Tabi 1 hediye söz konusu, ihtiyacı olan 3-5-10 sayısı bilinmez kişiler çıkacaktır. Artık hangisine ne şekilde hediye edilir bu hediye edecek kişiye kalmış meseledi :)
Kuş sayısına göre olabilir, veya kendisine en yakın olan olabilir, veya bu kişiler arasında mini bir kuş yarışması yapılır foruma en çok oy alana gidebilir vs.
Ayrıca tebrik ederim :)
Maksat paylaşım olsun, yeni yıl bahane elbet.
Her zaman dile getirirm, tek çiftim olmasıan rağmen her kuluçkadan 1 kuş birisine hediye ederim hep.
En son 6 yavru oldu 2'si ezilerek öldü ve 4 tane kaldı. Buna rağmen iş yerimde çalışan bir abi kuş almak istedi, meğer engelli kzıı içi kuş alacağını öğrendiğimde kuşu satmak yerine hediye ettim,ona kısmetmiş :)
Tek çiftime rağmen 1 kuş hediye ediyorsam her kuluçkadan, her üretici 1 kuşu hediye ederken eli cebi yanmaz diye düşünüyorum. İşi sadece petshopa kuş satmak veya tek tek satmakla sınırlandırmamak gerek.
Ben bu hediyeye talibim. Bir üretici arkadaşım var. Onunla birlikte kullanırız. İşe yaramış olurum hem de. O da baya müzdaripti yem üfleme olayından.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
benim çok ihtiyacım var yem üfleme konusunda komşularla sorun yaşıyorum bana hediye edersen çok makbule geçer ve sana hergün dua ederim.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
evil_idea benım gıbı yurt dısında olup  :( parasıyla bıle alamayan :'( bırıne hedıye edıp sadece tukıyede degıl yurt dısınada evil_idea acılmıs olursunuz arap kusculara gosterdıgımde suratlarındakı ıfadelerı icon_think ızleyıp sızı anarım :) alt komsularin balkonlari yem kabuguyla doldu yakinda cingar cikacak ahaaa

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
İlk isteyene ver, mesela bana :). Ancak yeni yıl hediyesi olarak verirsen almam, zira önümüzdeki yılbaşı hıristiyan dini bayramı olup bizimle alakası yoktur.
emeğinize saygı duyuyorum bu davranışınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum katılmak isteyen arkadaşlar dernek üye numarasını vererek katılırlar sizde eşinizle dostunuzla toplanır evde kura çekersiniz ve bunu video kaydına alıp sitede yayınlarsanız süper bir paylaşım olur sizi tebrik ederim.... alkisd alkisd

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
işte o benim :D hergün 60 yemlik üflemekten başım dönüyor :D bütün gün döne döne  geziyorum :D şaka bir yana bence mini güzellik yarışması yapılsın :)

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Yem üfleme makinesi nedir sorması ayıp? :) O kadar acemiyim, o kadar yeni başlayananım ve o kadar ihtiyaç sahibiyim ki anlatamam. :) Hakkaten yem üfleme makinesi ne ki? Bi araştırayım bakalım.

Araştırdım :) Yem üfleme makinasına talibim

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
emeğinize saygı duyuyorum bu davranışınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum katılmak isteyen arkadaşlar dernek üye numarasını vererek katılırlar sizde eşinizle dostunuzla toplanır evde kura çekersiniz ve bunu video kaydına alıp sitede yayınlarsanız süper bir paylaşım olur sizi tebrik ederim.... alkisd alkisd
Dernek üye numarası olmaynlar her yerde 2. sınıf muamelesi görmek zorunda mı? :) Kendimi sözleşmeli öğretmen gibi hissettim dernek üyeliğim olmadığı için :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
Dernek üye numarası olmaynlar her yerde 2. sınıf muamelesi görmek zorunda mı? :) Kendimi sözleşmeli öğretmen gibi hissettim dernek üyeliğim olmadığı için :)
+1111111111

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Cengiz BASUT' Alıntı:
Arkadaşlar Yeni yıl hediyesi olarak 1 adet yem üfleme-ayırma makinasını sitemiz üyelerinden 1 kişiye hediye etmek istiyorum.Nasıl olacağına birlikte karar verelim
uye degilik uyelik numaramiz yok

alkisd sitemiz üyelerinden 1 kişiye hediye etmek istiyorum alkisd demeniz bile bizler icin yeterlidir allah size dayi iyilerini nasip etsin

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
abicim herkez altına bı yorum yapsın sen ordan rast gele seç hayırlısıyla ve cook tesekkur ederım boyle bır uygulama yaptıgın için

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Kısmetimizde varsa bende talibim. Kısmet olmaz ise artık bir şekilde kendi imkanlarımla yapmaya çalışacağım tabi becerebilirsem...  :-\