Yeni yumurtadan çıkmış yavru muhabbet kuşu bakımı nasıl olmalı ?

AtakanAkbaba

Yeni Üyemiz
Adı
Atakan
Soyadı
Akbaba
Daha yavru dün yumurtadan çıktı benim gözüme sanki erken çıkmış gibi göründü gagası açılmıyor yani bu normalmidir bir yerde aç yavru 1-2 gün yaşar diye okudum ve panikledim  gagası daha sonramı açılıcak o sırada aç mı kalıcak yada nasıl besleyeceğiz yardımcı olursanız sevinirim ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kardeşim elleme anne bakar sen böyle kurcalarsan anne bakmaz ve yavrular ölebilir her canlının en iyi bakımını ve beslemesini kendi annesi yapar bunu unutma sen hafta 2-3 kere anne ve babaya nijer ve havuç içermeyen yumurta maması yap ver o kadar

VolkanSatır

Yeni Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
SATIR
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
kardeşim elleme anne bakar sen böyle kurcalarsan anne bakmaz ve yavrular ölebilir her canlının en iyi bakımını ve beslemesini kendi annesi yapar bunu unutma sen hafta 2-3 kere anne ve babaya nijer ve havuç içermeyen yumurta maması yap ver o kadar
+1

AtakanAkbaba

Yeni Üyemiz
Adı
Atakan
Soyadı
Akbaba
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
Abi çok saolda havuç neden koymayacağız ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
havuç kuşlar için kızıştırıcı etkiye sahiptir erkek yada dişi bu yüzden kızışıp yeniden çiftleşmek isterse yavruya bakmazlar.