Daha yavru dün yumurtadan çıktı benim gözüme sanki erken çıkmış gibi göründü gagası açılmıyor yani bu normalmidir bir yerde aç yavru 1-2 gün yaşar diye okudum ve panikledim gagası daha sonramı açılıcak o sırada aç mı kalıcak yada nasıl besleyeceğiz yardımcı olursanız sevinirim ?
kardeşim elleme anne bakar sen böyle kurcalarsan anne bakmaz ve yavrular ölebilir her canlının en iyi bakımını ve beslemesini kendi annesi yapar bunu unutma sen hafta 2-3 kere anne ve babaya nijer ve havuç içermeyen yumurta maması yap ver o kadar
kardeşim elleme anne bakar sen böyle kurcalarsan anne bakmaz ve yavrular ölebilir her canlının en iyi bakımını ve beslemesini kendi annesi yapar bunu unutma sen hafta 2-3 kere anne ve babaya nijer ve havuç içermeyen yumurta maması yap ver o kadar