Yer değişikligi

Srkn03

Yeni Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
kır
Merhabalar
Kuşlarımız tahmınen 3 veya 4 gun sonra yumurtlayacaklar.Dişi yuvalıktan cıkmıyor.Malum hafalar sogudugu için kuşların kafesını degiştirip daha sıcak bir yere koysak yumurtlama konusunda bı sıkıntı olurmu?
Saygılar

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
muhabbet kuşları yer değişikliğni sevmez yer değişikliği yaparsanız kuşunuz yuvalığa girmeye bilir dışarı yumurtlar sonuç hüsran

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Muhabbet kuşları yer değişikliğini sevmediği için strese girme ihtimali yüksektir. İlk kuluçka devresi geçip yavrular çıktıktan sonra yer değişikliğine giderseniz yeni yumurtalar gelene kadar yerlerine alışırlar.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Kuşlara göre değişiyor. yumurtaya yatan da oluyor. yatmayan da oluyor.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Kuşlara göre değişiyor. yumurtaya yatan da oluyor. yatmayan da oluyor.Sansına artık

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
hherhhangi bişe yazmayacaksanız alıntı neden yapıp kenddi lafınızmış gibi yazıyorsunuz anlamıyorum ya bilgilerinize dayanarak bişeler ekleyin yadda hhiç eklemeyin yadda tebrikler güzel açıklamış katılıyorum yazın bu ne anlamıyorumki tembelliğinizemi geliyor o an

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Eğer orada dursalar ve orası soğuksa değiştirin, zaten yumurta yokmuş olacakları denemeden bilemezsiniz kuştan kuşa fark eder

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
Uğur ATA' Alıntı:
Muhabbet kuşları yer değişikliğini sevmediği için strese girme ihtimali yüksektir. İlk kuluçka devresi geçip yavrular çıktıktan sonra yer değişikliğine giderseniz yeni yumurtalar gelene kadar yerlerine alışırlar.
+1

Srkn03

Yeni Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
kır
Herkese Cevaplarınız için teşekkür ederim.benim için kuşlarım daha önemli.Kuşlarımı yumurtlasınlar diye degil bize dost olsunlar diye aldık.
Saygılarımla...

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
eğer kuşların yeni yeri kuşlar için daha iyi olacaksa bence hiç sorun çıkmayacaktır belki yumurtlama dönemi başlamış olsaydı eski yerlerinde yaptıkları son yumurtayla yeni yerlerindeki yapacağı ilk yumurta arasında 2 günden fazla gün olurdu ben sizin yaptığınızın aynısını daha önce yaptım 1 yumurtası varken yerini değiştirdim 2 ci yumurtasını 5 günsonra yaptı sonrakileri standart 2 günde bir bunun dışında hiçbir sorun yaşamadım ama arkadaşların dediği gibi kuştan kuşada değişim gösterebilir

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Umut GENÇ' Alıntı:
Kuşlara göre değişiyor. yumurtaya yatan da oluyor. yatmayan da oluyor.
UMUT BEYE KATILIYORUM.KİMİ KUŞ DAVRANIŞ GEREĞİ YATABİLİRDE YATMAYABİLİRDE.BENDE DEĞİŞİKLİK YAPTIM.HEMDE BAŞKA MEKANA.GECE DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIM.YAVRULU YUMURTALI 5 TAKIMDI.HİÇBİRŞEY OLMADI.YAVRU VE YUMURTALARA BAKTILAR.VE YAVRULARIM ŞİMDİ TORUNLARIMI VERİYORLAR BANA alkisd