YILDIZLAR TOPLULUĞU İZMİRDE BULUŞTU:)ALİ ÜNAL

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
ZİYARETİME GELEN BİLAL ERDEM;HAKAN KARADENİZLİ;RAFET TANIŞ;TOLGA CANER;İZMİRLİ FİNCHCİ AKIN AMCA;YAVUZ ALPTEKİN VE İBRAHİM&EYÜP AKBIYIK HEPSİNE BENİ ZİYARET EDİP SAYDIKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM MİSAFİR EDEBİLMİŞİMDİR ;D ;D

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Rabbim dostluklarınızı daim etsin ebedi olsun inşallah.Muhabbetiniz bol olsun.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Rabbim dostluklarınızı daim etsin ebedi olsun inşallah.Muhabbetiniz bol olsun.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Ali ÜNAL' Alıntı:
ZİYARETİME GELEN BİLAL ERDEM;HAKAN KARADENİZLİ;RAFET TANIŞ;TOLGA CANER;İZMİRLİ FİNCHCİ AKIN AMCA;YAVUZ ALPTEKİN VE İBRAHİM&EYÜP AKBIYIK HEPSİNE BENİ ZİYARET EDİP SAYDIKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM MİSAFİR EDEBİLMİŞİMDİR ;D ;D

Hakkını helal et Aliş...
Allah her zaman Yar ve Yardımcın ( mız ) olsun evinin işinin bereketi kat kat artsın İnşallah.
Ağırlamak ne demek dün sabah 10 da başlayan İzmir buluşmamızda gece saat 24 e kadar her an yanımızdaydın yapılan bütün kümes ziyaretlerinde rahatsız olmana rağmen ordan oraya adeta sırtında taşıdın bizi... bye_kiss

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Hakkını helal et Aliş...
Allah her zaman Yar ve Yardımcın ( mız ) olsun evinin işinin bereketi kat kat artsın İnşallah.
Ağırlamak ne demek dün sabah 10 da başlayan İzmir buluşmamızda gece saat 24 e kadar her an yanımızdaydın yapılan bütün kümes ziyaretlerinde rahatsız olmana rağmen ordan oraya adeta sırtında taşıdın bizi...

SİZLER BENİM BAŞTACIMSINIZ ABİ BEN YAPILMASI GEREKENİ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YAPTIM BİNKERE GELSEN BİNKEREDE SENİ AĞIRLAMAK İÇİN DELİ DİVANE OLURUM SİZLERİ SEVİYORUM SAYGILAR.....

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çok güzel görüntüler. Allah dostluğunuzu daim eylesin.

E

elaziz2316

Guest
    Bu manzaralar daim olur inşallah. Allah bozmasın.