YILMAZ KURŞUN, ALDIĞIN TERBİYEYE UYGUN BİR CEVAP BEKLİYORUM SENDEN !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Estafurullah,
Üzülmek değil benimkisi Ahmet Bey, yıkılmış durumdayım şu an.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
konuyu tam anlamadığım için yorum yapmak istemiyorum ama yılmazı yakından tanıyorum yanlış anlama yanlış algılama olabilir böyle bir durum yaşanmasına üzüldüm  :( :( :(

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
sayın Akşit bey,ben Yılmaz beyi şahsen tanımam.ama topiklerden izlediğim kadarı ile gerçekten kuş sevgisinin ötesinde bütün canlılara karşı içinde merhamet duygusu ile beraber büyük bir sevgi taşıyan,bir o kadarda olaylara duygusal yaklaşan saygılı,seviyeli,eğitimli,dürüst gencecik değerli bir beyefendidir.Çok çok eminimki sizde bu özellikleri fazlasıyla taşıyorsunuz.bu küçük iltişimsizlik sizinde ne kadar duygusal olduğunuzun bir nişanesidir.emin olunuz ki bugüne kadar hiç bir arkadaşımız  YILMAZ KURŞUN beyefendiden bir terbiyesizlik örneği oluşturacak herhengi bir davranış görmemiştir.
sizinde aynı vasıflara sahip olduğunuz konusunda da en ufak bir şüphem yoktur.sadece olayı yanlış bir şekilde yorumladığınızı ve ziyadesiyle hassas davrandığınızı düşünüyorum.ayrıca siteye girmemek ne demekmiş?lütfen hepimiz medeni insanlarız.burada birbirimize hakaret etmeden darılmadan kırılmadan kardeşçe bir çatı altında olmaya devam edeceğiz.siteye girip girmemeniz en azından beni sizin gibi bir kardeşimizin aramızda olmaması neticesi ile ilgilendirir ve sizin kaybınızı yaşamak istemem.Ne sizi nede bir başkasını.

başınızı ağrıttım kusura bakmayın
sürçü lisan ettiysek af ola

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
efendim kesinlikle hassasiyetten dolayı bi yanlış anlaşılma mevcut.ailede bazen sevgiden dolayı yanlış anlaşılmalar olabilir ;)

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Hak edene,hak ettiğini veren Allahım !
Sen bilirsin yarabbim !

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ORÇUN AST' Alıntı:
sayın Akşit ER,konuyu yanlış anlamışsınız,yada profosyonel değilsiniz,Yılmaz KURŞUN      konu için doğru olanı yazmıştır,siteye girip girmemeniz kendi tercihinizdir saygı duyarım.

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Tamam kardeşim o zaman Yılmaz Kurşun çıkıp özür dilesin.

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Sürekli konuyu alta taşımaya çalışıpta ifrit etmeyin beni.İstediğim bir özür !

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Akşit ER' Alıntı:
Ama durum sandığınız gibi basit değil Selahattin Bey.Yılmaz Kurşun bunu söylemedi.Sanki ben sapık biri gibi yaklaşmışım.Sapıkça kendime alıştırmışım kuşumu gibi.
Akşit kardeşim sanırım ortada bir yanlış anlama var.Yılmaz ne seni nede bir başkasını incitecek yapıda biri değil.Yılmaz bu sitedeki en beyefendi ve alçak gönüllü üyelerden biridir.Umarım bu yanlış anlaşılma en kısa sürede biter ve bu iş tatlıya bağlanır.

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Yılmaz Kurşun özür dileyinceye kadar veya bazıları ona yardakçılık yapmayı bırakıncaya kadar konuyu başa taşımaya devam edeceğim.
Adalet anlayışı esk üyelerini korumak ve kollamaksa eğer, ''Yazıklar olsun böyle siteye  ve yönetimine'' demeye beni mecbur etmeyin arkadaşlar.

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan
valla ne yalan soylıyım ıkı tarafı da tanımam bırılerınıde savunmam ama aksıt bey sız bu hızla yakında tazmınat davası acarsanız onada sasırmam!

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Yılmaz beyin yazdıklarından ne çıkardınız Akşit bey onu açıklarmısınız.Orta da bir yanlış anlama yada yanlış anlaşılma olduğu kesin gibi...

eteamsah

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
Karahan
cemozkan' Alıntı:
valla ne yalan soylıyım ıkı tarafı da tanımam bırılerınıde savunmam ama aksıt bey sız bu hızla yakında tazmınat davası acarsanız onada sasırmam!
+1

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Arkadaşlar bu sitede kimsenin kimseyeörnek olmayan haklı yada haksız aralarında geçen olayları medyamatik yapmaya hakkı olmadığını  düşünüyorum biz buradaki iletilerimizle arkamızdan gelen  TÜRK HALKINA ve siteten faydalanmak isteyen herkese birşeyler kazandırmaya çalışırken yanlışlara sürüklenmeyelim herkes iyi yada kötu yaptığından kendisi meshuldür ve kendini bağlar  kimin kimle bir sorunu varsa özel iletisi var tel i var  bizler moralimizi yüksek tutalım derken bizleri GERMEYİN LÜTFEN yazılarınızı ön izlemeli olarak yazar kişiler hakkındada karekterlerini ve niyetlerini yaşlarını ve yaşam biçimlerini çözerek iletişim kurarak değerlendirir  at bakışlı olmaktan kurtulabbiliriz KAYNAK ta kendisi haklarınızı helal edin

metkuy

Uzman Üyemiz
Akşit ER' Alıntı:
Yılmaz Kurşun özür dileyinceye kadar veya bazıları ona yardakçılık yapmayı bırakıncaya kadar konuyu başa taşımaya devam edeceğim.
Adalet anlayışı esk üyelerini korumak ve kollamaksa eğer, ''Yazıklar olsun böyle siteye  ve yönetimine'' demeye beni mecbur etmeyin arkadaşlar.

Burada kimsenin kimseye yardakçılık yapmaya ihtiyacı yok , bu yazınızı okuyana kadar yanlış anlamış olduğunuzu düşünüyordum fakat görüyorumki siz artniyetlisiniz, uslubunuza  dikkat edin kimseye bu yakıştırmayı yapamazsınız bu ne sizin nede bir başkasının haddine değil.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Akşit ER' Alıntı:
Akşit burada yorum yazarken lütfen terbiye sınırlarını aşmayalım.Kimsenin Yılmaz'a yardakçılık yaptığı yada kimsenin Yılmaz'ı kolladığı yok.Biz sadece Yılmaz'ın hiç kimseyi kıracak bir yapıda olmadığını bir yanlış anlama olduğunu söylüyoruz.Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.

the_myth

Takipçi Üyemiz
Adı
önder
Soyadı
selçuk
Akşit Bey ben siteye üye olduğumdan beri devamlı yazılanları takip ederim.yılmaz kurşunla tanışıklığım yok ama gerek forumdaki yorumları gerek sorulara cevapları nasıl biri olduğunu anlatıyor.ayrıca size yazdığı mesajdada herhangi bi pireyi deve yapacak kadar birşey görmedim.biraz daha anlayışlı olun lütfen...

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
YAZIKLAR OLSUN BE SİZE!
YEDİĞİNİZ EKMEĞE, İÇTİĞİNİZ SUYA
YAZIKLAR OLSUN !

the_myth

Takipçi Üyemiz
Adı
önder
Soyadı
selçuk
ekmeğimi suyumu senmi verdin kardeşim düzgün konuş adam ol zorlama insanı konuyu nere çekiyosun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...