Gunesisigi
Takipçi Üyemiz
Estafurullah,
Üzülmek değil benimkisi Ahmet Bey, yıkılmış durumdayım şu an.
Üzülmek değil benimkisi Ahmet Bey, yıkılmış durumdayım şu an.
ORÇUN AST' Alıntı:sayın Akşit ER,konuyu yanlış anlamışsınız,yada profosyonel değilsiniz,Yılmaz KURŞUN konu için doğru olanı yazmıştır,siteye girip girmemeniz kendi tercihinizdir saygı duyarım.
Akşit kardeşim sanırım ortada bir yanlış anlama var.Yılmaz ne seni nede bir başkasını incitecek yapıda biri değil.Yılmaz bu sitedeki en beyefendi ve alçak gönüllü üyelerden biridir.Umarım bu yanlış anlaşılma en kısa sürede biter ve bu iş tatlıya bağlanır.Akşit ER' Alıntı:Ama durum sandığınız gibi basit değil Selahattin Bey.Yılmaz Kurşun bunu söylemedi.Sanki ben sapık biri gibi yaklaşmışım.Sapıkça kendime alıştırmışım kuşumu gibi.
+1cemozkan' Alıntı:valla ne yalan soylıyım ıkı tarafı da tanımam bırılerınıde savunmam ama aksıt bey sız bu hızla yakında tazmınat davası acarsanız onada sasırmam!
Akşit ER' Alıntı:Yılmaz Kurşun özür dileyinceye kadar veya bazıları ona yardakçılık yapmayı bırakıncaya kadar konuyu başa taşımaya devam edeceğim.
Adalet anlayışı esk üyelerini korumak ve kollamaksa eğer, ''Yazıklar olsun böyle siteye ve yönetimine'' demeye beni mecbur etmeyin arkadaşlar.
Akşit burada yorum yazarken lütfen terbiye sınırlarını aşmayalım.Kimsenin Yılmaz'a yardakçılık yaptığı yada kimsenin Yılmaz'ı kolladığı yok.Biz sadece Yılmaz'ın hiç kimseyi kıracak bir yapıda olmadığını bir yanlış anlama olduğunu söylüyoruz.Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.Akşit ER' Alıntı:Yılmaz Kurşun özür dileyinceye kadar veya bazıları ona yardakçılık yapmayı bırakıncaya kadar konuyu başa taşımaya devam edeceğim.
Adalet anlayışı esk üyelerini korumak ve kollamaksa eğer, ''Yazıklar olsun böyle siteye ve yönetimine'' demeye beni mecbur etmeyin arkadaşlar.