o kafes çok küçük hem yuvalığı taşımaz koyarsam altına destek koymam lazım , bi de akıllı yemlik ona takılamaz , gerçi 60x40x28 salma almayı düşünüyorum ektekiniR.Efekan ALTUN.' Alıntı:abi yuvalığı erkeğin olduğu kafese tak
sorun değil zaten dişi nin psikolojisi bozulmuştur(altından boş yumurta alıyorum hep) şimdi yerlerini değişirim.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:abi bak birleştiklerinde hangi kafeste duracaklarsa erkek ve yuva orada olur dişi başka kafese ayırılır sonra erkeğin yanına atılır bilmeden ayırmasaydınız keşke
ümidini kesme anlattığın kadarı ile dişi zaten hazır erkekte hazır olacaktır.Metin CANSEVER' Alıntı:o kafes çok küçük hem yuvalığı taşımaz koyarsam altına destek koymam lazım , bi de akıllı yemlik ona takılamaz , gerçi 60x40x28 salma almayı düşünüyorum ektekini
http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan-petshop/muhabbet-uretim-kafesi-cifthane-salma-63809099
o olursa heralde daha iyi olur.
ben bu çiftden ümidimi kestim , boşu boşuna uğraşıyorum heralde
kuşlar 4 aylık civarındalar benim kuşların yavrularıdır, evimde besliyorum ve bakımlarınada özen gösteriyorumMehmet BOZDOĞAN' Alıntı:mert bey kuşlar kaç aylık acaba?
eğer kara verdiysen erkeği ana kafste yani kullandığın kafeste yuvalık takılı bırak, dişiyi yeni kafese al, ama şöyle bir şey var sen o yumurtaların çiftleşmeden olduğunu yani dişinin kızgınlık yumurtası yaptığınımı düşünüyorsun?Metin CANSEVER' Alıntı:
teşekkür ederim saolunFatih MANSIZ' Alıntı:yavrularını da görmemiz dileğiyle
evet 1 yıldan fazladır evde besliyorum ve kuşların yeri sabit değiştirmiyorum yani..Hüseyin YILMAZ...' Alıntı:maşallah kuşlarını çiftleştirebilmene sevindim mert kardes. mubişleri evde mi besliyorsun? birde kafesin yeri sabit mi değiştiriyor musun.? benimde 2 mubişim var 1,5 yaşlarında kafesi sabit değil bazen odadan dışarı çıkarıp tekrar odaya götürüyorum bunun bir zararı olur mu?
boş yumurta olduğunu nereden bliyorsun??Metin CANSEVER' Alıntı:sorun değil zaten dişi nin psikolojisi bozulmuştur(altından boş yumurta alıyorum hep) şimdi yerlerini değişirim.
Mert AYDIN' Alıntı:boş yumurta olduğunu nereden bliyorsun??
test ediptemi anladın?
eğer aynen dediğiniz gibiyse ayırın kuşları sonra yanyana koyduğunuzda çiftleşmelerine şahit olursunuz.Metin CANSEVER' Alıntı:evet test ile ışık kontrolu yapıyorum , hiç damar yok top gibi sarılık var.
normalde hem damarlar gözükür hemde kırmızımzı renk alması lazım.
en önemli konu hiç çiftleşmiyorlar , gecen günkü videolarıma baktınız ise farketmişsinizdir
dişi kızgın yumurtluyor ama erkekle çiftleşmiyor erkek çok hazır dişi onu yanına yanaştırmıyor.
erkek felaket en küçük fırsatta dişiye saldırıyor.Heralde dişi bu erkeği beğenmedi
Metin CANSEVER' Alıntı:yok mert çiftleşme hiç yok , cumartesi pazar sabah 6 da kalkarım hep gün ışyana kadar izliyorum tık yok.sorun erkeği beğenmedi dişi.önceki erkeği beğenmişti onun yanına yanaşıyordu oda pasif çıktı.
http://g1210.hizliresim.com/12/9/dthwl.
[/quote]
anladım hadi hayırlısı bakalım...
öyle hemen pes etmek yokMetin CANSEVER' Alıntı:bakalım nasip en sonunda ikisinide kovucam evden dımdızlak kalsınlar bakalım. rotfl bahoo
evet genelde öyle derler ve öyle yazılırMehmet BOZDOĞAN' Alıntı:mert bey videoda çiftleşen kuşların 4 aylık olduğunu belirtmişsiniz.muhabbet kuşlarının 7-8 aydan önce kolay kolay çiftleşmeyeceği söyleniyor. bende de 5 aylık bir dişi var. yuvalıkla alakası yok.kuşlarınızın 4 aylık olduğunu söyleyince bende kuşları ayırdım. bakalım 1 hafta beklesinler.bakımlarında problem yok.umarım sonuç iyi olur.