efekan_altun
Uzman Üyemiz
abi inşallah birleştirince bizimkiler de icraata geçer 
ben bal vermiyorumMehmet BOZDOĞAN' Alıntı:mert bey kuşları ayırma dışında bakım konusunda neler yapıyorsunuz? ben haftada 1 veya 2 defa mama veriyorum(mama içeriğim mısır unu,pirinç unu, etimek, irmik,yumurta,bal,havuç), 2 günde bir yeşillik,7-10 gün arası vitamin. siz neler yapıyorsunuz?
rica ederim.Mehmet BOZDOĞAN' Alıntı:peki son olarak iki kafes arasındaki mesafenin 15cm civarı olması gerekiyor diyorlar. siz kafesleri nasıl konumlandırıyorsunuz?aralarındaki mesafe ne kadar? bu arada cevaplar için teşekkürler
dişi kuş kısır olsa yumurtlamaz bu yumurtladığina gore kısır değil.arkadasında dediği gibi veya dişinin popo kısmındaki tüyler uzundur ve erkek tam çiftleşme yapamadığından dişiyi dölleyemiyordur...Mert AYDIN' Alıntı:eğer aynen dediğiniz gibiyse ayırın kuşları sonra yanyana koyduğunuzda çiftleşmelerine şahit olursunuz.
Ancak yine diyorum kuşlarımız illa biz onlara baktğımızda çiftleşmezler en aktif oldukları saat sabahın erkek saatleridir, belkide çiftleşiyorlar ancak erkek veya dişi kısırdır
veya dişinin popo kısmındaki tüyler uzundur ve erkek tam çiftleşme yapamadığından dişiyi dölleyemiyordur...
eş ayırma bi deneme yöntemidir, genelde işe yarıyor..Serdar BUDAK' Alıntı:eş ayırma kesin sonuç mu,benimde 2 çiftim birbirini kaşıyor falan ama iş oraya gelince tık yok) ayırsam sonuç alırmıyım dersiniz
hakkın var kemal abi, dediğim gibi bu bir yöntemdir..Kemal AKBULUT' Alıntı:BU OLAYLAR BÖYLE GELİŞİR HADİ AYIRDIN BİRLEŞTİRDİN YİNE TUTMADI SONRA YUVAYA GİRMİYOR YUVAYA GİRİYOR YUMURTLAMIYOR YUMURTLUYOR YATMIYOR VS VS YANİ TERSTE TEPEBİLİR O YUZDEN KESİN VAKTI ZAMANI GELİNCE YAPILMASI GEREKEN BİR DURUMDUR KUŞ BİR KUSERSE 3 SENE BEKLERSİNİZ SLM
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:büyük gün yarın birleşiyorlar![]()