YİNE AYIRMA TAKTİĞİ İLE ÇİFTLEŞEN İKİ ÇİFT MUBİŞİM...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi inşallah birleştirince bizimkiler de icraata geçer ;)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehmet BOZDOĞAN' Alıntı:
mert bey kuşları ayırma dışında bakım konusunda neler yapıyorsunuz? ben haftada 1 veya 2 defa mama veriyorum(mama içeriğim mısır unu,pirinç unu, etimek, irmik,yumurta,bal,havuç), 2 günde bir yeşillik,7-10 gün arası vitamin. siz neler yapıyorsunuz?
ben bal vermiyorum
10 günde 2 defa mama veriyorum ve yeşilliğide 10günde bir veriyorum
yeşilliği 2 günde bir vermeyin bence.

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
peki son olarak iki kafes arasındaki mesafenin 15cm civarı olması gerekiyor diyorlar. siz kafesleri nasıl konumlandırıyorsunuz?aralarındaki mesafe ne kadar? bu arada cevaplar için teşekkürler

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehmet BOZDOĞAN' Alıntı:
peki son olarak iki kafes arasındaki mesafenin 15cm civarı olması gerekiyor diyorlar. siz kafesleri nasıl konumlandırıyorsunuz?aralarındaki mesafe ne kadar? bu arada cevaplar için teşekkürler
rica ederim.
Ben 15 cm felan dikkate almıyorum 1 metre v.s. kuşlar bırbırınden uzak olmamak kaydıyla birbirlerini görebilecek şekilde konumlandırıyorum.

devran

Takipçi Üyemiz
Mert AYDIN' Alıntı:
eğer aynen dediğiniz gibiyse ayırın kuşları sonra yanyana koyduğunuzda çiftleşmelerine şahit olursunuz.
Ancak yine diyorum kuşlarımız illa biz onlara baktğımızda çiftleşmezler en aktif oldukları saat sabahın erkek saatleridir, belkide çiftleşiyorlar ancak erkek veya dişi kısırdır
veya dişinin popo kısmındaki tüyler uzundur ve erkek tam çiftleşme yapamadığından dişiyi dölleyemiyordur...
        dişi kuş kısır olsa yumurtlamaz bu yumurtladığina gore kısır değil.arkadasında dediği gibi veya dişinin popo kısmındaki tüyler uzundur ve erkek tam çiftleşme yapamadığından dişiyi dölleyemiyordur...
o da olmadı erkek kısırr

serrdarr

Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
budak
eş ayırma kesin sonuç mu,benimde 2 çiftim birbirini kaşıyor falan ama iş oraya gelince tık yok :)) ayırsam sonuç alırmıyım dersiniz

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Serdar BUDAK' Alıntı:
eş ayırma kesin sonuç mu,benimde 2 çiftim birbirini kaşıyor falan ama iş oraya gelince tık yok :)) ayırsam sonuç alırmıyım dersiniz
eş ayırma bi deneme yöntemidir, genelde işe yarıyor..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BU OLAYLAR BÖYLE GELİŞİR HADİ AYIRDIN BİRLEŞTİRDİN YİNE TUTMADI SONRA  YUVAYA GİRMİYOR YUVAYA GİRİYOR YUMURTLAMIYOR YUMURTLUYOR YATMIYOR  VS VS YANİ TERSTE TEPEBİLİR O YUZDEN KESİN VAKTI ZAMANI GELİNCE YAPILMASI GEREKEN BİR DURUMDUR KUŞ BİR KUSERSE 3 SENE BEKLERSİNİZ SLM

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kemal AKBULUT' Alıntı:
BU OLAYLAR BÖYLE GELİŞİR HADİ AYIRDIN BİRLEŞTİRDİN YİNE TUTMADI SONRA  YUVAYA GİRMİYOR YUVAYA GİRİYOR YUMURTLAMIYOR YUMURTLUYOR YATMIYOR  VS VS YANİ TERSTE TEPEBİLİR O YUZDEN KESİN VAKTI ZAMANI GELİNCE YAPILMASI GEREKEN BİR DURUMDUR KUŞ BİR KUSERSE 3 SENE BEKLERSİNİZ SLM
hakkın var kemal abi, dediğim gibi bu bir yöntemdir..
kuşlar sağlıklı olduğu halde olmazsa, çiftleşme gerçekleşmezse başka yöntemler denenir.

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Dün benimkileri birleştirdim , dişiyi erkeğin tarafına attım 4-5 saat sonrada orta bölmeyi komple aldım .İlk izlenimde erkek hemen kura başladı gene dişi fazla saldırgan değil önceki gibi ama halen çiftleşmediler , yuvalığıda daha takmadım çiftleşmedende takmayı düşünmüyorum  confusedtw, yuvalığı takarsam dişim hemen yuvalığa girip yatıyor dışarı sadece yem yemek için çıkıyor 2 gün sonrada yumurtluyor denemeler ile sabit bir olay.
Dişi biraz yumuşamış gibi geldi bana bakalım hayırlısı.