YİNE UYANIKLAR ORTADA GEZMEYE BAŞLAMIŞ.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
arkadaşlar son günlerde ismini vermeyeceğim bazı arkadaşlar yine başka başka resimler gösterip kuş satmaya çalışıyorlarmış.1 ay önce resmini gösterdiği kuşun resmini tekrar koyup satılıktır diyormuş.önce bu sitede yeni kayıt olmuş fazla formda yazmamış sadece satışla ilgili yazılar yazanlara fazla itibar etmeyiniz.veya o kişiyi iyi araştırınız.malum para kolay kazanılmıyor.parayıda geçtik kandırılmak çok kötü psikolojik olarak yıpratıyor.buradan o arkadaşlara sesleniyorum.onlar kendilerini biliyorlar.kul hakkı yemenin ne olduğunu iyi öğrenin.insanda biraz ALLAH korkusu olmalı.imanı olan insan bu işlere girmez.üç kuruşa şerefini ve haysiyetini satmaya gerek yok.dürüst ticaret yapın.kuş satılmazsa satılmasın ama insanlar isminiz geçtiğinde o ..... kişidir denmesinde çok iyi
dir.herkese dürüst ve hayırlı satışlar diliyorum.

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
Zeki Bey;

Canı gönülden katılıyorum.Özellikle bu işe yeni gönül vermiş kişilerin ilk başta bu tarz kişlerle muhattap olup, işin başında kuş sevgisinden soğuması hiç hoş değil.insanın şevki kırılıyor,nereden biliyorsun diyenler olabilir bunada bir örnek bendim ilk başladığımda...
O sebeple alış verişte güven çok önemli,alışverişten sonrada hayır duası almakta aynı şekilde...

Saygılarımla

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Kayahanın bir sözünü hatırlattın bana zeki kardeş.
Yılandan korkmam yalandan korktğum kadar.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
arkadaşlar son günlerde ismini vermeyeceğim bazı arkadaşlar yine başka başka resimler gösterip kuş satmaya çalışıyorlarmış.1 ay önce resmini gösterdiği kuşun resmini tekrar koyup satılıktır diyormuş.önce bu sitede yeni kayıt olmuş fazla formda yazmamış sadece satışla ilgili yazılar yazanlara fazla itibar etmeyiniz.veya o kişiyi iyi araştırınız.malum para kolay kazanılmıyor.parayıda geçtik kandırılmak çok kötü psikolojik olarak yıpratıyor.buradan o arkadaşlara sesleniyorum.onlar kendilerini biliyorlar.kul hakkı yemenin ne olduğunu iyi öğrenin.insanda biraz ALLAH korkusu olmalı.imanı olan insan bu işlere girmez.üç kuruşa şerefini ve haysiyetini satmaya gerek yok.dürüst ticaret yapın.kuş satılmazsa satılmasın ama insanlar isminiz geçtiğinde o ........ kişidir denmesinde çok iyi dir.herkese dürüst ve hayırlı satışlar diliyorum.
Selcukyilmaz' Alıntı:
Zeki Bey;

Canı gönülden katılıyorum.Özellikle bu işe yeni gönül vermiş kişilerin ilk başta bu tarz kişlerle muhattap olup, işin başında kuş sevgisinden soğuması hiç hoş değil.insanın şevki kırılıyor,nereden biliyorsun diyenler olabilir bunada bir örnek bendim ilk başladığımda...
O sebeple alış verişte güven çok önemli,alışverişten sonrada hayır duası almakta aynı şekilde...

Saygılarımla
  Her ikinizede katılıyorum..
  Zeki Abi, Bu ülkeye senin gibi insanlar lazım. Hem de çok lazım. Saygılar.

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Zeki abi ağzına sağlık söylenecek çok şey var bu tür kişiliksiz kişilere  ama onların seviyesine inmenin hiçbir anlamı olmaz bu terbiyesizliği yapanların isimleri yazılır tüm herkese anlatılır o uğraşsın ondan sonra.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
isim yazmak kolay.ama bu şekilde belkide kendilerini düzeltebilir.her zaman insanlara bir şans vermek lazım diye düşünüyorum.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
ABİ GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU PİYASADA ÇOK FAZLA OLMASADA DOLANDIRICI MUHAKKAK BULUNUYOR ASLINDA BU ŞEKİLDE İŞ YAPAN KİŞİLERİ BİLDİRMEK HERKES İÇİN DAHA İYİ OLUR GİBİ  ZEKİ ABİ YİNEDE SEN BİLİRSİN ALLAH IM BU TÜR KİŞİLERLE KARŞILAŞTIRMASIN...

emre erol

Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
EROL
zeki abi uyarın için tşkler bence bu kişilerin  adı yazılmalıki birdaha böyle bişey yapmasınlar ve alıcı arkadaslarında canı yanmasın

saygılar

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
isim yazmak kolay.ama bu şekilde belkide kendilerini düzeltebilir.her zaman insanlara bir şans vermek lazım diye düşünüyorum.
Her an ifşa olabileceklerini bildikleri için bundan sonra kimsenin bu tür yanlışlıkları, en azından bu site içerisinde yapamayacaktır. Ve aramızda butür insanların barınamayacağını, dürüst insanlar ile yolumuza devam edeceğimizi tüm üye arkadaşların bilmesinde fayda var.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
arkadaşlar bu sitede de bozuk insanlar olabilir ama minimuma indirmeye çalışıyoruz.bu olay face de daha çok oluyor.başkalarının resimlerin alıp satılık ilanı veriyorlar.veya kendi resimlerinin içine ekleyip kendininmiş gibi lanse ediyorlar.bunlarada dikkat edilmesi lazım.ben akşam bir arkadaşla sohbet ederken o söyledi papağan arıyorum.adamın biri devamlı değişik zamanlarda aynı resimleri ama bilgi değişik şekilde satmaya çalışıyor.başka resimleri yokmu dediğimdede bahaneler uyduruyor dedi.bu bana başka arkadaşlar tarafındanda söylendiği için bu konuyu açtım.lütfen tanımadığınız insanlardan resimle kuş almayınız.

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Her an ifşa olabileceklerini bildikleri için bundan sonra kimsenin bu tür yanlışlıkları, en azından bu site içerisinde yapamayacaktır. Ve aramızda butür insanların barınamayacağını, dürüst insanlar ile yolumuza devam edeceğimizi tüm üye arkadaşların bilmesinde fayda var.
    Sonuna kadar katılıyorum.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Uyarılar için herkese sonsuz teşekkürler.Sonuçda biz bu sevgiye yeni başladık ve dolandırılmak istemeyiz.daha dikkatli olalım ve aramızda bu insanları barındırmayalım
Saygılar.....

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Bu tür kişileri ifşa edelim. Tepkimizi göstermezsek birçok kişiyi madur etmeye devam edeceklerdir. Ancak bu şekilde barınamazlar. Arkasından ...... adam da dense o kişi için bişey değişmez zaten kul hakkını bilen birisi olmadığından ne derseniz kafii etkili olmazsınız...