YİNE UYANIKLAR ORTADA GEZMEYE BAŞLAMIŞ.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
abi bu yazıyı yazdım ama yine bahsettiğim olaylar oluyor.satlık kuşun resimleri başka yerlerden alınmış oluyor.

muahmet

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
TUNA
+1000000000
allah her daim iyilerle karşılaştırsın
emek ve zaman hırsızlığına HAYIRRRR...

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
Zeki bey güzel bir konuya değinmiş.her iş kolunda olduğu gibi buradada sahtekarlar var demek ki.ben pek çok foruma üye olup ayrıldım.kısa bir süreden beri aranızdayım.diğer forumların pek çoğunda temel amaç bir şekilde kuş satmaktır.sizde bu yok.belki farkındasınız belki değilsiniz ama siz çok sıcak bir ortam kurmuşsunuz.birbirinizle yazışıyor,gülüşüyor ve eğleniyorsunuz.bu arada dertlerinizi paylaşıyor ortak çözümler arıyorsunuz.aranızdaki bu iletişimi zedeleyen kişileri deşifre ederek size zarar vermelerini engellemelisiniz diye düşünüyorum.tabi ki bu kararı konuyu açan Zeki bey verecektir.insancıl bir yaklaşımla bu kişilerin ders almalarını beklemektedir ama onlar ders alana kadar aranızdan birkaç arkadaşınızın canının yanması ihtimalini de düşünmenizi isterim.
saygılarımla

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
tuna bey bu site zaten satış amaçlı kurulmuş bir site değildir.burada SELAHATTİN abinin değişiyle dalgamıza bakacağız.bu sitedeki insanlar dürüst,seviyeli ve hepsi belli yerlerde belli ağırlığı olan insanlardır.para için birbirini kıracak ve kandıracak kişiliğe sahip değildir.
isim açıklanmasına gelince belli şartlar oluşunca onuda yaparız.ama öncelikle kuş alacak yeni üretime başlayacak arkadaşlara biz diyoruzki alacağınız insanları araştırın.kuşları görmeden almayın.birinden kuş alacaksanız bu sitede hemen hemen bu işle meşgul olan bir çok kişi var danışabilirsiniz diyorum.ama sanki biz bunları dememişiz gibi gidip mıknatıs gibi sahtekar adamlara yakalanıyorlar.sonrada feryat figan.buradan tüm arkadaşlara sesleniyorum kuş alacağınız arkadaşı araştırın bu sitedeki insanlara özelden mesaj atabilirsiniz.

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Bir Hadis-i Şerif duymuştum Bu gibi Tüccarlar Kıyamet gününde Günahkarlar olarak diriltilecek diye ...
Zaten alışverişin hayırlısı Satıcı malı değil mal kendini över malın kusurunu gizlemez alıcı malın değerini düşürmek için kötülemez Heleki olmayan birşeyi satmaya çalışan insan kılığında dolaşan icatlardan Allah uzak etsin bizleri Herşeyin hayırlısı Su akar yolunu bulur ...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
öncelikle kuş alacak yeni üretime başlayacak arkadaşlara biz diyoruzki alacağınız insanları araştırın.
  Kuş Satın alacaksanız bana sorun; Ben sizi dürüst kişilere yönlendiririm.
  Tüm gökler ve yerler şahit olsun ki; kendime yönlendirmeyeceğim, Söz veriyorum..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Zeki bu alemde sen varken bir çok arkadaşımız bu üçkağıt yapan satıcıların tuzağına girmeyecektir.
Kuş alacak arkadaşlarımıza tavsiyemiz kuşu canlı görmeden kuşu almayınız nedenmi?
Çünkü kuşu satan kişiyi yanlışa düşmesi için zemin hazırlıyorsun onun üçkağıt yapmasının sebebi sen oluyorsun ;)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Kuş Satın alacaksanız bana sorun; Ben sizi dürüst kişilere yönlendiririm.
  Tüm gökler ve yerler şahit olsun ki; kendime yönlendirmeyeceğim, Söz veriyorum..
Herkes senin gibi olsa keşke.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
başkasının malında parasında gözü olanın can yakanın canı çıksın  :mad:ama alıcı arkadaşlar  da selehattin abinin dediği gibi sahtekarlara tecrübe kazandırmasın görmeden güvenilirliği olmayan kişilerden kuş almasın 

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR BU SİTEDE BÖYLE  İNSAN EVLADI VARSAKİ VARMIŞ İNŞALLAH BANA DEK GELSİN  BÖYLE KİŞİLERİ ZATEN İNSAN DOĞURMAMIŞTIR BUSİTETEN MEN KARARI VERİLMESİ LAZIM SY YÖNETİCİLER Kİ BİZ BU SİTEYİ ETRAFIMIZA TAVSİYE EDELİM SLM

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Böyle kişilerle alışverişi keser muhatap olmazsanız kısa sürede piyasadan yok olacaklardır. Böyle kişileri piyasada aktif kılan onlara inananlar oluyor.