Ynt: SİTEMİZİN 2. YIL DÖNÜMÜ

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
bu site sayesinde  aklımda hiç bir zaman soru işareti kalmadı. ne aradıysam her zaman bura da bulabildim.
bu site sayesinde çok kişiyi aradım ve aradığım hiç bir insan  beni hiç tanımadığı halde  kırk yıllık dostuymuşum gibi yardımcı oldular. herkese buradan milyonlarca kez teşekkür etmek istiyorum. YAPIMDA VE YAYIN DA EMEĞİ GEÇEN HERKESE MİNNETTARIM. 

murat0687

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
sarıkaya
emeği geçen herkese teşekkür eder birlikte uzun yıllara... alkisd

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
...BÜYÜK YANGINLAR  KIVILCIMLA  BAŞLAR  BİZİM  BU SEVGİMİZDE BİRİLERİNİN BİZE  BİRER  KUŞ VERMESİYLE  BAŞ GÖSTERDİ  VE İÇİMİZDEKİ  BU  SEVGİ  GİT GİDE  BÜYÜYÜP DURDU TIPKI   
SİTEMİZ  GİBİ  ALLAH  BÜYÜKLERİMİZİ  BAŞIMIZDAN  EKSİK ETMESİN  HAKKIMIZ  GEÇEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZE  ANALARININ AK SÜTLERİ GİBİ  HELAL  OLSUN  BİZEDE EMEĞİ  GEÇEN BÜTÜN ABİLERİMİZ DEN KARDEŞLERİMİZ DEN RİCAMIZ HAKLARINI HELAL ETMELERİ... BUNA İSTİNADEN  NİCE  2. SENELERE...
.... İYİ BİR  KUŞ İYİ BİR  KAN ELBETTE BULUNUR  ÖNEMLİ  OLAN DOSTLUĞUN BAKİLİĞİDİR
........ ALLAH (cc)  YAR VE  YARDIMCINIZ OLSUN

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Murat ÖZYÜREK' Alıntı:
Bu sitenin kurulmasında,gelişmesinde,belli bir yere getirmekteki gayretlerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkürler...Nice nice yıllara inşaallah...

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
emeği geçen herkese teşekkür eder birlikte uzun yıllara..gerçekten samimi ve içten çoğu insan bu sitede

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
allah hepinizden razı olsun bu dostluk bu muhabbet hep devam etsin dileklerimle nice mutlu senelere

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Başta Selahattin abi olmak üzere sitede emeği geçenlere  ve üyelerine teşekkürler, allahın izniyle bu dostluk olduğu sürece sırtımızı yere getirecek kimseyi göremiyorum.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Elinize emeğinize sağlık. İnşallah daha çok sorular daha çok cevaplar ile bu güzel merağımızı dahada güçlendiririz diğer yıllarda.
İklimi bile müsait olmayan memleketler bizden daha ileride ise, birazdaha bilinçli bir şeyler yapmak lazım demekki. Yoksa benim insanım daha canlılara  ilgili, daha sevgi dolu, ancak bir eksik var bizlerde demekki.
Ama birleşmek, ama araştırmak, ama kaynak, ama üniversitelerin ilgililerin bu konuları hafife alması veya yaptıklarını duyuramaması iletişimsizlik.
Bu site ve katılımcıları birçok eksiği tamamlayacaktır  inanıyorum umudum var.
Türkiye de bu konularda dünyada burdayım diyebilmeli ciddi anlamda. İnşallah.

İNŞALLAH ARAMIZDAN BİRİLERİ ÇIKAR VE TÜRKİYE DE NEREDEYMİŞ DEDİRTİR DİĞER ÜLKELERE.