Arkadaslar kuslarımın 9 gün önce ciftlestiklerini gördüm ama yumurta gelmedi.2 gün öncede ciftleştiler yine yumurta gelmedi.acaba tam olarak ciftleşemiyolar mı?Erkek dişinin üzerinde sadece 8 saniye falan kaldı.Bu süre döllenme için yeterlimidir acaba.Dişi çok gaga taşı tüketmeye başladı son 1 aydır.Erkek yuvaya girip cıkıyor.Ardından dişi geliyor erkegi yuvadan cıkartıp kendisi giriyor.yuvayı falan kemiriyor.yuvanın tabanına kuş kumu koydum ama hiç girmediler.kumu cıkartınca girmiye başladılar.son olarak kafesi nereye koymam konusunda çok kararsızım.koyabilcegim 3 oda var oturma odası kendi odam birde kardeşimin odası.oturma odasına koyarsam uyku sorunu olabilir.benim odamda bilgisayar oldugu için odaya girip çıkan çok oluyor ve dogal olarak ses de fazla ama kuşlar son 6-7 aydır bu odada.Kardeşim odası ise fazla güneş almıyor ve fazla kullanılmayan bir oda.sessiz ve sakin yani.2 gün kardeşimin odasına almak zorunda kaldım.kuşlar fazla kur yapmadılar.Ama yerlerine alınca birden kur yapmalara başladılar.Sizce yer degişikligi yapayım mı yoksa yerlerinde mi kalsınlar ?