yumurta kontrolü!..

ugur05

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
sönmez
arkadaşlar kuşlarımın 5 yumurtası var ışıkla kontrol ediyorum elime almadan ancak yumurta o kadar ak görünüyor ki hiç bir damarlanma belirtisi yok. elime almak ta istemiyorum. Bu gün ilk yumurtanın çıkması gerekiyordu ancak hiç bir hareketlilik yok. El feneri ile üzerine tutulduğunda elimize almadan kesin damarlanma görüntüsü alabilirmiyiz. El feneri beyaz ışık bu arada..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Eğer yumurtalarda damar veya kararma yoksa büyük ihtimal boştur.

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
yumurta bugün çıkması gerekir dediniz eğer içinde yavru olsaa siyahlık görürdünüz damarların kaybolması gerekirdi eğer yumurtanın birr tarafı dolu bir tarafı boşsa yumurta boşdur o zaman

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
kuşların yumurta yapalı kaç gün oldu 1 haftayı geçtilerse damarlar belli olur ama daha fazla olduysa damar olmaz yavru oluşur siteyi araştır dolu boş yumurta örnek resimleri var

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
kuşların yumurta yapalı kaç gün oldu 1 haftayı geçtilerse damarlar belli olur ama daha fazla olduysa damar olmaz yavru oluşur siteyi araştır dolu boş yumurta örnek resimleri var

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:

ugur05

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
sönmez
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
1 haftayı geçti tabii ki 19. gün bugün (ilk yumurtanın)...Demek ki ondan göremiyorum damarlanmayı..Teşekkür ederim aydınlattığınız için..