YUMURTA TIKANMASINA MÜSHİL İLACI ÇAREMİDİR TAVSİYE EDERMİSİZ SHOW JUMBO

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
DİŞİ KUŞUM 2 KULUÇKASINDA 1 YAVRU VERDİ FAKAT ÜSTÜNE BASTI YUMURTLARI BÜYÜK KÜÇÜK HELE İKİNCİ CIKAN YUMURTLAR GENELDE TAVUK YUMURTASI GİBİ BÜTYÜKTÜ..
AYIRDIM DİNLENDİRDİM 3 KULUÇKADA 1 YUMURTA KÜÇÜK GELDİ  SONRASI GELMEDİ HAYVAN KICI BAŞI DAGITTI %99 KICINDA YUMURTA KALMIŞ YAĞLANMADA DEĞİL İNMEDİ YUMURTAYI CIKARAMADI VE CIKARAMADIM YARDIM OLMAZSA ÖLECEK NE YAPABİLİRİM İÇİNDE KIRILABİLİR ÜSTELERSEM

BİR ARA FORUMDA MÜSHİL İLACI OLURMU DİYE BİR KONU ACILMŞITI SİZCE OLURMU

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kesinlikle olmaz. Kuşun sindirim sitemi ile yumurtalığı birbirinden tamamen bağımsızdır. Forumda yumurta tıkanması konusundaki paylaşımları incelerseniz daha iyi olur.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Morarma varmı ali arkasında ?
abi yağlanmada vardı yağlar hafiten indide kus iyice kubardı yumurta büyük ihtimalle icinde kalmış...morarmada var tabiki...bide zayıfladı...ya bu kuş her kuluçkada 1 büyük yumurta veriyordu sanırım o kaldı ne yapacagız bilmiyorum salmada 2 haftadır diğer yağlanan bi kuşm daha vardı o düzeldi mesela bunaki kesin yumurta

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Kesinlikle olmaz. Kuşun sindirim sitemi ile yumurtalığı birbirinden tamamen bağımsızdır. Forumda yumurta tıkanması konusundaki paylaşımları incelerseniz daha iyi olur.
şahin bey forumda bulamadım malesef akşama sanırım elle ameliyat edeceğiz :) yoksa ölecek

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Operasyon oldumu sonuç nediir ?
hoca opersayon yapamadık olmadı ama -şimdi bit operasyonu yapacagım  bu şerefsiz bitler yüzümnden dolu 2 yumurtayı kırdı kuşlar

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Geçmiş olsun Ali kardeş, umarım kurtarırsınız hayvancağızı...

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Benimde bir dişimde yumurta tıkanması vardı.Bir haftadır takipteydim kuşu.Baktım olucak gibi değil dün akşam ufak bir operasyonla çıkardım yumurtaları.Yumurtaları diyorum çünkü iki yumurta çıktı.Şimdi merak ettiğim şey bu yumrtalar tutacak mı?İlerleyen günlerde görücem.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Benimde bir dişimde yumurta tıkanması vardı.Bir haftadır takipteydim kuşu.Baktım olucak gibi değil dün akşam ufak bir operasyonla çıkardım yumurtaları.Yumurtaları diyorum çünkü iki yumurta çıktı.Şimdi merak ettiğim şey bu yumrtalar tutacak mı?İlerleyen günlerde görücem.
ıns tutarda bızım kus kesın gıdıcı cok zorlamısız hayvanı aksam tekrar deneyecegım