bekirefe16
Üyemiz
- Adı
- Bekir
- Soyadı
- Efeoğlu
+1Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:kalsiyum eksikliğni tamamlaması için yapmış olabilir .. Ve ya strese bağlı olabilir yada boş oldugu için yapmıştır..
geçen kuluçkada boş yumurtalarda 1 ay yattı almasak dahada yatıcaktı kırsa onları kırmazmıydı anlamadım gitti taş kemik herşeyleri var kafeste kendimden iyi bakıyorum hayvanlaraOğuzhan KOBACIK' Alıntı:kalsiyum eksikliğni tamamlaması için yapmış olabilir .. Ve ya strese bağlı olabilir yada boş oldugu için yapmıştır..
kalamar kemiği var zaten tamam teşekkürler.Faruk ÇELİK.' Alıntı:Yuvadaki kumları boşaltım bence, içerisine çok az talaş koyabilirsiniz. Hiç koymasanızda olur. İlk kuluçkası olduğu için normaldir. 2. Defa yumurtlamasını bekleyin. Ve fazla ürkütmeyin kuşları. Ayrıca kafese kalamar kemiği asın.
Ersin AKSAR' Alıntı:o yumurta da boştur o yüzden
adasfsdfdfsdf smilekiBekir EFEOĞLU' Alıntı:geçen kuluçkada boş yumurtalarda 1 ay yattı almasak dahada yatıcaktı kırsa onları kırmazmıydı anlamadım gitti taş kemik herşeyleri var kafeste kendimden iyi bakıyorum hayvanlara![]()
yani napmam lazımMustafa KARAKAYA' Alıntı:adasfsdfdfsdf smileki
Yumurta yapısında sorun yokturda döllenme oluşmamıştır.Veya hiç sperm bile ulaşmamıştır belkide.
tamam teşekkürlerde çözümü nedir napmam lazım onuda söyleseniz süper olcakCengiz BAĞÇIVAN' Alıntı:strese girmiş![]()