YUMURTADAN ÇIKAN YAVRUYA YARDIM ETMEK

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Kesinlikle sabitlenmeli hemde.. Akın abi vallahi helal olsun  :) Paylaşım için teşekkürler, daha önce böyle denemelerim oldu ama bende ki sonuçlar hüsranla bitti. Böyle yavruda bu aralar çok kaybetmeye başlamıştım çok yardımcı olacak bana, teşekkür ederim.

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Paylaşım için çok teşekkürler. Çok faydalı bir paylaşım oldu. Şimdiye kadar baktığım kuşlardan 5 kuluçka gördüm ama yumurtadan yavruyu çıkarmak benim hiç aklıma gelmemişti. Anne kuş yatmaz korkusuyla hiç işaret koymadım yumurtalara hanginin hangi gün çıkacağınıda bilemedim son yumurtayı gördüğüm tarihin üzerinden 21 gün geçince hala yavru yoksa bozuk yumurta diye attık hep. Bundan sonra 17. günden itibaren tek tek kontrol edicem.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
A K I N' Alıntı:
cihan hocam, öncelikle üzüldüm kaybettiğin yavrulara.  çok sevindim böyle bir şey başına gelip yavruyu kurtarmana. ama yumurtayı kıdıktan sonra tamamı çıkmadan o şekildeyken yavruyu yuvaya koyman olacaktı. umarım diğer yuvada yavrular vardır. yoksa oda bakmayacak büyük ihtimalle. allah daha iyilerini daha çoğunu nasip etsin. sendende allah razı olsun...
abi zaten hepsini kırmadım yarısına kadar kırdım açtım aynen senin videodaki gibi yuvaya koydum tekrar annesi tamamen açmış çıkarmış yavruyu ama yavruyu da yuvadan atmıştı mucizedirki hemen gördüm baktım kafesin dibinde aldım başka bir çiftim vardı şansıma bugün 2 yavrusu yumurtadan çıkan çiftim koydum bu evlatlığıda onların arasına sabah koydum az önce baktım yaşıyor besliyor yani evlatlığı şuna inandım ALLAH o kuşun yaşamasını istiyorsa yaşıyor budur  herşeyde bir hayır var valla senin bu konuyu açman video palaşman sağolasın

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ARKADAŞLAR YAVRULAR YUMURTADAN ÇIKAMAMASININ SEBEBİ 
KALSİYUMU FAZLA KULLANIYORSUNUZ VEYA ÜRETİMHANENİZİN NEM ORANI AZ DİKKAT ETMEK LAZIM
abi bu paylaşım sayesinde öğrendimki ben kalsiyumun anasını ağlatmışım yumurtaların kabuğu çok sertti ben bile zor kırdım karar verdim oranları düşüreceğim ...!

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ARKADAŞLAR YAVRULAR YUMURTADAN ÇIKAMAMASININ SEBEBİ 
KALSİYUMU FAZLA KULLANIYORSUNUZ VEYA ÜRETİMHANENİZİN NEM ORANI AZ DİKKAT ETMEK LAZIM
Birde bazı yumurtalar küçük bazıları büyük oluyor. Küçüklerden daha fazla kayıp yaşıyorum. Bir çiftim var yumurtası güvercin yumurtası gibi.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
cihan aytan' Alıntı:
abi bu paylaşım sayesinde öğrendimki ben kalsiyumun anasını ağlatmışım yumurtaların kabuğu çok sertti ben bile zor kırdım karar verdim oranları düşüreceğim ...!
:)