YUMURTALAR DOLUMU ACABA

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Metin bey, Anne kuş su içmek, beslenmek ve dışkılamak için elbet dışarı çıkıyordur. O çıktığında yumurta kontrol lambasıyla bakmanız 5 yahut 6 saniyenizi alır. Anne kuşun bundan rahatsız olup, yumurtalara zarar vereceğini sanmıyorum. O yeni bir koloni kurmak istiyor bu yüzden o yumurtalar onun için çok önemli. Fakat merakınızı yenebilirseniz daha iyi olur.

Eşlerini öldürmüş kuşlarınızı çifthaneye almadan önce geniş bir kafeste davranışlarını gözlemenizi öneririm; Zira dar alanda kanlı kavgalar kısa zamanda ölümcül sonuçlar verebiliyor..

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
erbay' Alıntı:
Kuluçkadan sonra kuşlarınızı çift yapmak yerine 6 ay salmada dinlendirme yoluna gidin kendilerini toparlasınlar..
normalde ben 3 sene dinlendiriyorum,yılmaz kurşun da 2 sene dinlendiriyor,6 ay biraz az geldi bana,şaka şaka :D :D :D :D :D

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Kardeşim ben dinlenmiyorum, onlarda dinlenmesin. Erkeklerde 6 sene, dişilerde 5 sene sonra emekli oluyor. O zaman dinlensinler. :)

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ALTI AY DİNLENDİRİP ÜRETİM YAPACAGIM KUŞA HİÇ BAKMAM ARKADAN GELEN YAVRULAR OZAMANA YAVRU YAPMAYA BAŞLAYACAK ;) ;) ;) ;) ;)