YUMURTALAR GELMEYE BAŞLADI

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY

Selam arkadaşlar çok mutluyum bugün 2. yumurtam geldi işallah yavru sahibi olacağım daha öncede konu açmıştım kuşlarım hakkında alayımmı almayımmı diye karar verip 1 ay önce almıştım  petshop çudaki elemanlar 120 tl bırakmıştılar daha sonra dükkan sahibi ile konuşup anlaştık 50 tl ver sen yabancı değilsin senin çok merakın olduğunu biliyorum demişti hatta para sorun değil al sende kalsın beğenmessen geri getir demişti adamcaz şimdi sorum şu dişi olan lutinyo erkek için de ingiliz kırması denmişti erkek sanki hollanda kırması gibi geliyor bana yanılıyormuyum bu kuşlardan alacağım yavru ne renk olur şimden sonra izleyeceğim yol ne olmalı mamaya devam etmelimiyim yumurtaların daha kolay çatlaması için son zamanlarda bir kaba su koyup kuş nemi sağlıyormuş doğrumu oda sıcaklığı 25 c nem oranı  % 49  çokmu görüşlerinizi  bekliyorum
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Maşallah güzel kuşlar.
Yavruları büyük ihtimal kendi renklerinde olur, mamayı hergün verme şimdilik 2-3 günde bir vermek lazım yavrular çıkınca mama hergün verilmeli , önce yumurtaların döllenmiş olduğundan emin olmak lazım, sabredip rahatsız etmemelisiniz, oda sıcaklığı üreme için oldukça iyi, nem de öyle.
Şimdiden sağlıklı yavrular dilerim.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
gözünüz aydın kuşları fazla rahtsız etmeyın yavruları görmek nasip olur işallah.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah hayırlı olsun bir kaçgün sonra yumurtas kontrolu yaparsın daha sonra yapacağın şey yavruların çıkmasını beklemek olacak sıcaklık ve nem çok iyi

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
anlaşılan yavruları 4 gözle bekliyorsun ama sana tavsiyem yumurtaları fazla rahatsız etme senin için iyi olmaz

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
maşallah hayırlı olsun bir kaçgün sonra yumurtas kontrolu yaparsın daha sonra yapacağın şey yavruların çıkmasını beklemek olacak sıcaklık ve nem çok iyi

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
AZ ÖNCE 3. YUMURTA GELDİ ARKADAŞLAR YUMURTALARA BAKTIĞIMDA EN UÇ KÖŞEDE DURUYORLARDI HENÜZ OYUK KISMA TOPLAMAMIŞ NE ZAMAN KULUÇKAYA YATAR ACABA