Yumurtalar kayboldu

dogan035

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Sütçü
Selanlar yakşalşık 2 haftadır yavrulukta 6 adet muhabbet kuşlarımın yumurtaları var bugun ewe geldiğimde dişi yavruluğun dışında kaafesteydi bende bi kontrol edeyim dedimki baktım yumurtalardan eser yok  crying ne kabuk ne yavru hiiç bir eser yok canım çık sıkıldı bir anlam veremiyorum  confusedtw düşünüyorum aklıma tek gelen fare oluyor ama ewdede fareden bir eser yok olsada kafese girip 6 yumurtayı birdenmi alıp gidecek çok sıkıldım inanın ne olmuş olabilir  :-[

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
icon_think icon_think icon_think  kalsiyum  fareden  başka aklıma gelen yok şahsen  çünkü  bir  günde  altı yumurta ve  kesinlikle kuşlarada  zarar verirdi......... kuş kalsiyum ihtiyacı  için yedi desem rakam yüksek hepsini  yiyemez kırdı desek bi  ihtimal bu kez kabuklar  nerde garip

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
icon_think icon_think icon_think  kalsiyum  fareden  başka aklıma gelen yok şahsen  çünkü  bir  günde  altı yumurta ve  kesinlikle kuşlarada  zarar verirdi......... kuş kalsiyum ihtiyacı  için yedi desem rakam yüksek hepsini  yiyemez kırdı desek bi  ihtimal bu kez kabuklar  nerde garip
Yuvalığı konturol edin ıslaklık varmı yemiş olabilir.

dogan035

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Sütçü
Islaklık yok yese hepsini birdenmi yer ki  :-[
tekrar kontrol ettim tala normal sekilde elimden akıp giditor yani bi ıslaklık falan olsa yapışırdı öyle birşe yok.

dogan035

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Sütçü
Kontrol ettin tekrar talaş elimden normal şekilde dağılıp akıyor yapışkanlık veya ıslaklık yok.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
hepsini  yiyemez  ama  çift  olduğundan dolayı  yemiş  olabilir  sadece  dişiyi baz almamak yemiş  olma  ihtimalleri  yüksek  bu  durumda..

dogan035

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Sütçü
Anladım teşekkür ederim herkese bu beni çık üzdü  :( :-[ :'(  Birdaha aynı şeyi yaşamamak için ne yapmam lazım yemelerini engelleyebilirmiyim.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kalsiyum  ihtiyaçlarını  eksik etme yinede  bunu tekrarlarsalar eğer  erkek  mi  dişimi  yapıyor  tespit  edip değiştirmek lazım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yemişler kardeşim yemişler:)
şaşırılacak bir durum değil yani:)
enderde olsa bu gibi durumlar olabiliyor..

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Yemişler bu durum bazı durumlarda olabilir özellikle kalsiyum eksikliği olduğu zaman veya aşırı rahatsız ettiyseniz kıskanıp yemiştir eğer fazla kontrol ediyosanız birdahaki sefere bunu yapmayın.

dogan035

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Sütçü
Mert AYDIN' Alıntı:
yemişler kardeşim yemişler:)
şaşırılacak bir durum değil yani:)
enderde olsa bu gibi durumlar olabiliyor..
Şaşırdım ilk kez başıma geliyor  :'(

dogan035

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Sütçü
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Yemişler bu durum bazı durumlarda olabilir özellikle kalsiyum eksikliği olduğu zaman veya aşırı rahatsız ettiyseniz kıskanıp yemiştir eğer fazla kontrol ediyosanız birdahaki sefere bunu yapmayın.
Aşırı rahatsız etmedim  3 4 günde bir onuda dişiyi dışarıda görürsem.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Malesef yumurtaları yemiş kuşlarınız... Kıskançlık, kalsiyum eksikliği, çiftlerin tekrar çiftleşmek istemesi... Hepsi sebebi olabilir...

dogan035

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Sütçü
Aynı probleemi tekrar yaşadım kalsiyumu eksik etmedim kontrol etmedim pet shopcuma sordum yumurtalar boşsa yemiştir dedi olabilirmi mantıklı geldi banada 2 hatdan fazla süredir yumurtalara yatıyordum baktımki kafeste yumurta kabukları dedim yemiş yedikten sonrada tekrar yumurtlamış...