yumurtalı eş aldım bazı sorularım var

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Arkadaşlar yumurtalı eş aldım bugün , ırkından filan anlamam ama herhalde yerli zaten önemli de değil benim için . Saglıklı olması ve eş olması önemliydi . Neyse aldım şimdilik bir sıkıntı yok gibi ancak dişi arada bir yuvadan çıkıyor bu normal mi ? 

bunlarda ilk fotografları

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaALLAH güzel kuşlar.Hayırlı üretimler.Problem olmaz inşaAllah

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
yuvaya talaş koyun (kalın, ağaç talaşı) yumurtaların kırılmasını önler yavrular çıkınca da dışkılarının yuvalığa yapışmadan temizlenmesine yardımcı olur

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
yuvaya talaş koyun (kalın, ağaç talaşı) yumurtaların kırılmasını önler yavrular çıkınca da dışkılarının yuvalığa yapışmadan temizlenmesine yardımcı olur
aklımdaydı ama talaş olmayınca ilave etmek sorun yaratıp yaratmayacagını bilmediğim için bi sorayım dedim onuda soracaktım unuttum teşekkürler

vlknglc

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
GÜLEÇ
Kuşlarin cok guzeller masallah.erkek kirma disi yerli.yuvadan uzun sure ayrilmiyosa normaldir merak etme

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Murat AKDAL' Alıntı:
aklımdaydı ama talaş olmayınca ilave etmek sorun yaratıp yaratmayacagını bilmediğim için bi sorayım dedim onuda soracaktım unuttum teşekkürler
bir sıkıntı olmaz büyük ihtimalle

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Bir sıkıntı olmaz ama böyle dışarı çıkarmayın kuşları ve rahatsız etmeyin yoksa kuş yuvalığı terkeder ve yatmaz.

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
maşallah kuşlarınıza ama arkadaşların dediği gibi kafesten çıkarmayın kuşlarınızı..Birde yuvalığa bence bu saatten sonra talaş koymanıza gerek yok , kuş zaten yumurta yapmış ve bu durumda talaş koyarsanız yerini yadırgayabilir..

saygılar..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Serkan ERKAN' Alıntı:
maşallah kuşlarınıza ama arkadaşların dediği gibi kafesten çıkarmayın kuşlarınızı..Birde yuvalığa bence bu saatten sonra talaş koymanıza gerek yok , kuş zaten yumurta yapmış ve bu durumda talaş koyarsanız yerini yadırgayabilir..

saygılar..
+111

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Serkan ERKAN' Alıntı:

saygılar..

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
maaşallah bi sorun yok normal bişey fakat arkadaşlarında dediği gibi kafesten çıkartmayın kuşlarınızı

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hayırlı olsun talaş koymaya kalkmayın dişi yatmaz bidaha yumurtalara yavrular çıktıktan sonra azar azar koyabilirsiniz

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Bence en kısa zamanda kafesinizi değiştiriniz. Her yeri pas içinde kuşlara büyük zararı olur ve üzülürsünüz.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
kardeş kuşların güzel ama sen kafesten çıkarır ucurursan böyle yumurtalar çıkmaz dişiyide rahat bırak fazla rahatsız etme